” Cutenya dia, lari lepas kemas baju.. ” – Netizen

Video Gelagat Ainul Mardhiah Mengemas Pakaian Di Almari Buat Ramai Terhibur. Alahai, Tu Mengemas Ke Memunggah Ainul. Dah Banyak Akal Ye, Semakin Aktif Ainul Sekarang !!

Nama Ainul Mardhiah tidak perlu diperkenalkan lagi. Pastinya rakyat Malaysia amat mengenalinya dan begitu gembira melihat perkembangan terkini Ainul yang semakin baik dan sihat. Perkembangan Ainul sering dikongsikan oleh ibu dan bapanya di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram ibu Ainul iaitu Nurul Erwani, telah dikongsikan satu video terbaru Ainul yang memaparkan gelagat Ainul ketika berada di rumah. Ainul dilihat sedang mencari sesuatu di almari pakaiannya dengan membuka satu per satu pintu almari.

Ainul kemudiannya mengeluarkan kain lampin dari almari tersebut namun gelagatnya tidak berhenti di situ. Ainul mencamp4kkan kain lampin yang diambil dan membuka pintu almari seterusnya. Gelagatnya itu dirakam oleh ibu Ainul.

Setelah habis dikeluarkan beberapa kain lampin, Ainul segera berlari men1nggalkan bilik. Video tersebut telah dikemaskini dengan text yang menghiburkan. Wah, Ainul dilihat begitu aktif. Tetapi Ainul mengemas atau memunggah ye. Hehe.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Ainul ini telah membuatkan ramai terhibur. Kebanyakan netizen amat gembira melihat perkembangan Ainul yang semakin aktif. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alahai..best nya tgk ainul aktif mcm ni . Semoga terus sihat syg.. Bijak dah ainul buat keje ye…. Hahaha cute nyer dia.. Lari lepas kemas baju .. “

” Love to see this. I wish her nothing but to be healthy and successful in the future .. boleh tahan rajin Ainul ni ye..¬†sihat2 selalu ye syg.. “

” Too cute. Happy tengok perkembangan ainul.. Ainul… ada lg satu pintu Tak buka lg.. yg tgh2 tu… ala.. tak habis kemas lg tu… comel je dia.. pjg akal dah.. “

” Comeylah kesayangan ni.. Alhamdulillah makin bijak ye sayang.. Ainul dah pandai mengemas skrg.. Haaaa… dh pndi nk tolong buat kerja rmh ye Ainul… alhamdulillah, makin bijak dh skrng ni… “

” Bijaknya ainul ni. Banyak betul kain tu susah nak buat pilihan ye ? Eeee comel tau.. Apalah agaknya dlm fikiran dia tu ? budak bijak mmg ada saja kejaannya spy sel2 otak berhubung.. “

” Rajinya dia mengemas … so sweet .. Hahaha.. dh semakin bijak Ainul kn..? sebab tu nak4l… Kemain akal skrg ya ainul..¬† “

” Wah dah pandai mengemas dah ainul.. comel la awak ni ainul.. semoga membesar dgn sihat jadi anak solehah utk ibu bapa awak ya.. “

Wah, nampaknya Ainul sekarang dah banyak akal ye. Apa agaknya yang dicari oleh Ainul tu sampai habis semua pakaian dikeluarkannya. Semoga Ainul Mardhiah membesar dalam keadaan sentiasa sihat dan menjadi anak yang solehah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..