” Comelnya ingat anak arab mana tadi, so cantikkk Naylie.. ” – Netizen

Irma Hasmie Kongsi Wajah Terkini Anak Perempuannya, Irma Nur Naylie. Alahai Dah Besar Anak Dara Irma, Manis Dan Cantik Macam Mamanya Juga. Ayu Sungguh !!

Nama Irma Hasmie cukup dikenali ramai sebagai pengacara dan pelakon. Irma yang memilih jejaka bernama Redza Syah Azmeer Radzuan sebagai teman hidupnya kini bahagia bersama 2 orang cahayamata mereka. Redza Syah Irfhan dan Irma Nur Naylie menjadi penyeri untuk rumahtangga Irma dan Redza.

Meninjau akaun Instagram Irma, telah dikongsikan sekeping gambar anaknya Naylie dalam pakaian Taekw0ndo. Menulis di ruangan kapsyennya my supergirl Irma Nur Naylie, wajah anaknya ini cukup lembut air mukanya. Irma yang aktif di laman sosial Instagram sering berkongsi telatah anak-anaknya ini.

Anak sulungnya Irfhan kelihatan mirip wajah Irma manakala Naylie pula lebih ke arah wajah bapanya, Redza. Irfhan dan Naylie juga akrab dan sama seperti adik beradik lain, ada masanya mereka mesra dan ada masanya bergad0h manja.

Walaupun Naylie masih kecil, Irma sudah mula menerapkan asas ilmu agama untuk puterinya ini. Naylie yang nampak comel apabila mengenakan tudung memang menyerlahkan lagi wajah cute nya itu. Muka sahaja lembut tetapi ada ilmu taekw0ndo untuk melindungi diri.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Subhanallah My supergirl #irmanurnaylie

A post shared by IRMA (@irmahasmie) on

Wajah manis Naylie ini menarik perhatian dan ramai peminat yang memuji wajah cantik yang dimilikinya ini. Antara komen-komen peminat :

” MasyaAllah cantiknya bidadari ni. Cutenya Nelly arab betoi mukanya. Tenang mukanya, sama muka abah ni. Cantik macam ibunya, comel lawa sangat.. “

” SubhanAllah… cantiknyaa awak syg, comel sgt naylie ni. Mk bpk cantik, ank pun comel. Cantiknya dia, sweet sangat .. sama nama my niece, naylie.. “

” Comelnya ingat anak arab mana tadi, so cantikkk. Si cantek yang solehah, mata maknye cantik anak nih.. irma junior.. “

” Ya Allah redupnyaaaaa hati melihatnya seindah ibu dan ayahnya. Manisnyaa, comel segak mcm ibu dan ayahnya. comel sgt nihh..  “

” Naylie… sopan sangat mcm mmy. Sweet girl kecik kecik dah cantik. Mini daddy…. in gurl version. Jelita sangat lah awak ni.. “

” Masha Allah comel sangat Naylie. Cantik nya dia mcm ibu dia juga. auntie doakan yg baik2 sokmo utk Naylie sekeluarga.. “

” MaasyaAllah. Camni, opponent nak lawan pun tak jadi dengan senyuman camtu. Super cute manis macam mama dia.. “

Sang puteri yang mewarisi wajah si ayah namun senyuman manis si ibu. Baru usia sebegini sudah kelihatan keayuan wajah Naylie, dewasa kelak pasti menjadi pujaan hati ramai. Apa pun, semoga Naylie membesar menjadi anak yang solehah dan berguna untuk kedua orang ibu bapa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Irma Hasmie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..