“ Comelnya Aisha, tengok ulang-ulang pun tak puas.. “ – Netizen

Aidil Aziz Kongsi Video Puteri Tercinta, Aisha Amaira. Part Yang Dah Nganga Mulut Tapi Tak Jadi Nak Bers1n Tu Comel Sangat !!

Aisha Amaira, puteri sulung Aidil Aziz dan Fasha Sandha telah dilahirkan pada 7 Ogos 2020. Setelah zuriat mereka selamat dilahirkan, Aidil dan Fasha memilih untuk tidak merahsiakan nama dan wajah anak, berbeza dengan segelintir selebriti yang memilih untuk tidak mempamerkan wajah anak mereka.

Umum mengetahui, selain berkongsi gambar dan video peribadi mahupun kerjaya lakonan, Aidil juga rajin berkongsi gambar dan video bersama anak, isteri dan keluarga untuk tatapan peminat. Kini segala perkongsian berkaitan anaknya, Aisha sangat menjadi tumpuan peminatnya.

Hasil tinjuan di akaun Instagram Aidil, telah dikongsikan sedikit sedutan video terbaru anaknya. Apa yang menarik perhatian, Aisha yang sedang ralit mendengar perbualan ibunya, Fasha tetiba mahu bers1n tetapi tidak jadi. Alahai Aisha, mimik muka mahu bers1n pun comel.

Alahai Aisha part nganga mulut nak bers1n tu sampai sepet-sepet mata. Walaupun begitu, tetap comel aksinya seperti ‘am0i’ kacukan c1na pula. Bukan itu sahaja, selain daripada mimik muka comel tersebut, pipi gebu Aisha yang m0ntel dan bulat juga sangat menarik perhatian peminat.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Melihat di ruangan komen, ramai peminat yang memberikan tanda suka dan turut memuji wajah anak Aidil. Bukan setakat pipi yang menjadi perhatian tetapi dagu yang berlapis juga membuatkan peminat ger4m akan kecomelannya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Oloh2… Comey nya Aisha… Berlipat dah dagu Aisha.. comel sgt ni.. kusmangat.. Comeyyy.. Bambam lah.. “

“ Eee ger4mmmnya…. gebu sgt aisha.. so chomel …..haloh haloh haloh… Comelnya pipi pao.. “

“ Dagu ko dik…. buat aunty ger4m.. Hahhaha bers1n tak jadi ye comeyyyy.. Badan aisha semangat.. berapa bulan baby aisha.. “

“ Comelnya ger4m tgk.. comelnya dagu kedua tu.. Alololo… bamb4mnyer.. omey.. Hahahaah adoi Ecah.. “

“ Hahaha.. tngok ulang2 tak puas.. Alolo… omeynya baby.. Kenapa awak cute sangat.. Ya Allah.. bers1n pon comel too cute too handle.. “

“ MashaaAllah, comel sgt awak ni… dagu pun dah berlapis… pipi pau bby aisha comel nya.. Alhamdulillah, comey sgt2.. “

“ Ya Allah.. Comel.. Dagu tuuuu.. ger4mnya.. Dah brape bulan ye  Comel nye.. Dagu tu… ger4m betol.. “

Pastinya kecomelan Aisha diwarisi oleh kecantikan ibunya dan wajah ayahnya yang kacak. Apa-apapun kami di Berita Kopak mendoakan penyeri hati Aidil dan Fasha ini membesar dengan sihat dan menjadi seorang insan yang membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aidilaziz, fasha sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..