” Comelnya aamiiin aamiin. Cepatlah mummy susu kita.. ” – Netizen

Gelag4t Ardy Wira Sebelum Dan Selepas Diberi Susu Buat Peminat Ger4m Tengok. Part Doa Tu Pandai Betul. Bijak Wira !!

Anak kecil ini sering mengukir senyuman. Malahan ketika dilahirkan juga wajahnya sudah pandai tersenyum. Siapa lagi jika bukan Ardy Wira, si cil1k kesayangan ramai. Anak kepada pelakon Betty Rahmad yang selalu menghiburkan peminat dengan wajah manisnya itu.

Dilahirkan pada 19 Januari 2019, Wira kini sudahpun berusia 1 tahun. Semakin ligat, semakin linc4h, Wira semakin bijak dalam menerokai dan menyesuaikan diri dengan persekitarannya. Pada umur sebegini, anak-anak banyak mempelajari dari memerhati semua kelakuan dari ibubapanya.

Begitu juga Wira yang melihat Betty solat dan berdoa, dia sudah mula paham dan perlahan-lahan belajar sendiri. Gelag4tnya ikut solat juga sangat mencuit hati namun cukup membanggakan kerana kesungguhannya. Ibu bapa yang mencorak kelakuan anak-anak dan semuanya bermula dari rumah.

Menerusi akaun Instagram, Betty Rahmad telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelag4t Wira membuat Temptati0n Ch4llenge Milk Version. Wira yang sempat berdoa sebelum diberi susu buat ramai peminat ger4m melihatnya. Alahai pandai sungguh Wira ni.

J0m tonton video di bawah :

Gelag4t Wira ini mendapat banyak k0mentar dari peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hehe. Dia dah “Amiin” empat kali.. “

” Terus mata kuyu je dapat milk.. “

” Part amin tu.. Ololohhh.. “

” Cutenyaaa dia cakap Amin…. “

” Lajunya Amin tu Sayang.. “

” Amin je pandai ekekeke.. “

” Comelnya aamiiin aamiin. Cepatlah mummy susu kita.. “

” Comel sangat. Bijak ger4m tengok.. “

Bagus cara Betty mendidik Wira. Sememangnya nilai murni harus diterap sejak dari bayi lagi supaya menjadi amalan dan kebiasaan sehingga dewasa. Wira yang comel pasti akan jadi anak yang soleh dengan didikan yang sempurna. Moga Wira membesar dengan sihat dan dilind0ngi Allah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..