” Kelakarlah Alisa, g0yang-g0yang pula dia.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Berj0get Di Atas Kerusi Baby Cur1 Perhatian Ramai. Alahai, Pandainya Dia Ikut Rentak, Comel Sungguh !!

Sebut sahaja nama Alisa Aisyah. Pastinya ramai mengenalinya yang merupakan anak kepada pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Wajahnya yang comel seindah namanya membuatkan Alisa merupakan salah seorang anak selebriti tumpuan ramai.

Alisa kini hampir menginj4k usia 1 tahun dan pelbagai gelag4t Alisa telah dikongsikan di laman Instagram miliknya. Setiap hari ada sahaja video si comel ini dikongsikan oleh Hanis untuk tontonan para peminatnya. Jangan terkejot tau Alisa ni ramai sangat peminat.

Lihat sahaja lah jumlah pengikut di laman Instagram Alisa yang hampir mencecah 1 juta orang pengikut. Kecil-kecil dan jadi Instafam0us tau Alisa ni. Alisa juga mempunyai seorang abang bernama Yusuf Iskandar yang turut popular di Instagram.

Menerusi akaun Instagram, video Alisa berj0get di atas kerusi baby sambil diberi tep0kan dari Hairul Azreen telah dikongsikan. Gelag4t Alisa berjoget mencur1 perhatian ramai orang kerana dia dilihat pandai mengikut rentak tep0kan bapanya.

J0m tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Ei dua orang ni

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Rata -rata netizen ger4m melihat telat4h Alisa. Antara komen-komen mereka :

” Anak bapak laa Aisyah.. “

” Kelakarlah Alisa, g0yang-g0yang pula dia.. “

” Aunt ket4p bibir tahan ger4m. ger4mmmmm ,cayangggg .. “

” Comelnyaaaaaaa.. “

” Pandai tu dia berdiriĀ  jgn jat0h sudah .. “

” Hahahaha kelakar la alisa, muke lepas tamp4r meja tu mcm gar4ng je lps tu g0yang2 hahaha.. “

” Alisa masuk air hhaahah.. “

Alahai, comel sungguh lah. Tapi bah4yalah Alisa berdiri atas kerusi baby sebegitu. Hati-hati tau Alisa, tak0t jat0h nanti menang1s tak comel. Hehe. Semoga Alisa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..