” Comel sangat. Makin temb4m, gebu gebas.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak MUA Bellaz, Nur Aisywara Nealofa Buat Ramai Ger4m Melihatnya. Alololo Comelnya Nealofa , Macam Anak Patung. Tangan Tu Berketul-Ketul, Mata Pun Cantik Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram MUA Bellaz, perkongsian video terbaru anak perempuannya iaitu Nur Aisywara Nealofa telah meraih perhatian ramai. Ini kerana Nealofa nampak semakin comel dan semakin temb4m.

Memiliki kulit yang putih melepak dengan mata yang sangat cantik, ada yang menyamakan Nealofa seperti anak patung. Ish, memang ger4m lah melihat Nealofa ni. Bak kata ramai netizen, ber4nak ramai pun tidak mengapa jika anak-anak semuanya comel belaka.

Nealofa merupakan anak bongsu daripada empat orang adik-beradik. Boleh dikatakan kesemua anak Mua Bellaz memiliki rupa paras yang comel terutamanya pada warna mata mereka yang sangat cantik ketika kecil.

Sehingga kini, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 57 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Memang tidak jemu melihat wajah comel Nealofa setiap kali dikongsikan. Sehinggakan ada yang mengharapkan wajah Nealofa terkenan pada anak-anak mereka.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Nealofa. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantik sayang ku…. subahanallah… Bella hmpa besalin ank ramai pon tkpa semua gebuuu comei.. Comeynye bam2 ger4m aih.. gig1t kang.. “

” Ya Allah ya rabbi semoga aunty ada rezeki zuriat macam awak sayang. Semoga ada rezeki dpt baby girl secantik nealofa .. “

” MasyaAllah cute sgt ank patung ke ni.. Penumb0k ka kuih bahulu tuu.. Comeey la sungguh baby hang nii… “

” Ya Allah comelnye lofa bekenan tgk lofa, Cantiknya mata awak.. Ish la budak comey nie t0kak pipi baru tau.. “

” Cute sgt kamu.. doakan sy dpt bby girl pulak yee.. skrg dah 3boys anak soleh dah.. tetap syukur.. Makin temb4m gebu gebas.. “

” Ya Allah comelnye lofa  ger4mm tgk.. doakan aunty ada rezeki zuriat comel2 mcm lofa nie ye syg.. aamiin .. “

” Selamat pagi comel syg. Cakap kat mommy awak aunty nak pinjam seminggu buleh dak ? Comei sgt niii… ger4m aunty tgok awak.. “

Lihatlah wajah ibu dan bapa Nealofa kan. Ibu Nealofa seorang yang cantik dan bapanya juga handsome orangnya. Semestinya rupa paras mereka akan turun kepada anak-anak pula kan. Semoga Nur Aisywara Nealofa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MUA Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..