” Jodoh sangat, muka sama lah. Kita pula yang senyum-senyum tengok video ni.. ” – Netizen

Sharifah Amani Kongsi Video Suaminya Datang Membuat Kej0tan Untuk Dirinya Raih Perhatian Peminat. Alahai Bahagia Tengok Pasangan Ni, Sweet Betul !!

Bulan lalu, pelakon terkenal, Sharifah Amani telah menamatkan zaman dar4nya selepas menikahi jejaka pilihan hatinya iaitu Ahmed Faris Amir. Pelakon yang sangat popular menerusi filem ‘Sepet’ itu telah dinikahkan oleh bapanya sendiri, Syed Zainal Rashid Syed Zainal Abidin.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Amani telah berkongsi satu video yang memaparkan suaminya telah membuat kej0tan datang bertemu Amani ketika sedang membuat penggambaran. Memandangkan satu hari Amani bercuti, Ahmed datang untuk mengisi masa bersama dengannya.

Kelihatan kedua mereka telah makan bersama dan berjalan-jalan seketika sebelum Ahmed pulang. Pada hujung penulisan Amani meluahkan rasa bahagianya dapat bersama dengan Ahmed meskipun hanya seketika.

Perkongsian video tersebut telah menarik perhatian para peminat Amani. Ada yang menyatakan yang wajah Amani dan suaminya seiras lebih-lebih lagi ketika mereka berdua senyum. Sehingga kini video Amani bersama Ahmed telah menerima puluhan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, selain menyukai perkongsian video oleh Amani itu, ramai yang turut mendoakan kebahagiaan rumahtangga Amani dan Ahmed. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Jodoh sangat, muka sama lah. Kita pula yang senyum-senyum tengok video ni. Moga kalian akan terus bahagia bersama.. “

” Cutenya korang, hehe dah nampak macam kembar pula. Best kan bila husband datang buat kejotan, hehe hati terus berbunga2.. “

” Alolooloooo bahagianya tengok. Ni lah dinamakan jodoh, senyum je terus nampak muka sama lah. Semoga Amani dan suami akan bahagia sentiasa.. “

” Kita pula yang tersenyum sorang2 tgok video ni. Moga Amani akan terus bahagia dan dikurniakan cahaya mata nanti.. “

” Berseri wajah Amani sekarang selepas kahwin. Fesyen rambut macam tu memang nampk style terok lah, hehe nampak lagi muda.. “

” So sweeeeeetttttt lah. Memang korang suka senyum2 macam yer, hehehe dah macam kembar kot, padahal husband n wife.. “

” Barakallah, tahniah Amani. Nampak memang sangat2 bahagia lah. Tumpang happy tengok kebahagiaan korang ni.. “

Alahai sweet sungguh tengok Amani dan suami. Makin berseri Amani selepas rambutnya dipot0ng pendek. Orang cakap kalau muka sama, jodoh panjang. Apa-apa pun semoga rumah Amani ini akan terus kekal bahagia dan kekal sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sharifah _amani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..