” Comel macam bud4k sekolah rendah je. Cantiknya pakai tudung.. ” – Netizen

Posting Terbaru Elyana Di Instagram Raih Perhatian Peminat. Wah, Elyana Makin Cantik Bertudung Dan Nampak Makin Sihat !!

Umum mengetahui bahawa penyanyi, Erneelya Elyana Emrizal kini sedang bert4rung mel4wan penyak1t k4nser yang dih1dapinya sejak sekian lama. Walaupun sudah menghampiri k4nser tahap 4, Elyana masih mampu menguk1r senyuman.

Meninjau ke akaun Instagram, p0sting terbaru Elyana telah meraih perhatian peminat. Elyana kini tampil bertudung dalam kebanyakan entri terbaru di akaun Instagramnya. Namun perkongsian kali ini wajah Elyana nampak berbeza dan semakin berseri.

Umum juga mengetahui Elyana baru sahaja selesai menjalani tempoh rawatan k4nsernya baru-baru ini. Kini Elyana sudah berada di rumah bersama keluarga dan dapat bertemu anak-anak tersayang.

Penampilan Elyana nampak begitu muda dan seolah-olah seperti wajah seorang kanak-kanak. Nampak comel dan semakin sihat Elyana selepas menjalani rawatan. Perkara ini amat menggembirakan peminatnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Penampilan Elyana yang kini manis bertudung telah meraih pujian peminat. Mereka juga mendoakan kesihatan Elyana. Antara komen -komen yang diberikan oleh mereka :

” Subhanallah… Cantik Elyana pakai tudung. Semoga sentiasa dlm rahmat dan kasih sayang Allah swt.. Cahaya so comel, Suka tengok gelagat dia.. “

” Comel , mcm bud4k Sek rendah je.. Cantiknyaaa pakai tudung.. Happy nya yg ken1t tu haha.. Seri0us manis sgt U elyana.. “

” Sedap nya durian….moga terus sihat kak yana… Cantik awak pakai tudung.. tak make-up pun cantik.. didoakan sihat elyana.. “

” Ee yg sebelah tuu.. Happynya dia.. Get well soon cantik strong women.. semoga terus sihat kak.. suka dgn elyana.. dahulu, kini dan selamanya.. “

” Kak El dah b4mbam sikit… alhmdulillah makin sihat.. Cantiknya El pakai tudung.. Alhamdulillah… Rezeki tak salah alamat.. “

” Mcm kakak ngan adik ni.. comel dua2.. Np el makin nmpk comel n muda. Suka tengok elyana. Harap saya sentiasa +ve macam u.. “

” Semoga El kembali sihat ya Allah.. masyaallah cantiknya kamu elyana.. semoga Allah sentiasa berikan kesihatan yg baik buat EL sekeluarga & sentiasa dilindungi.. aamiin aamiin ya Allah.. “

Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Elyana terus kuat dalam mel4wan peny4k1t yang dih1dapinya. Semoga kesihatan Elyana terus berpanjangan dan sentiasa positif dalam menjalani kehidupan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..