” Comel lah satu family pandai berlakon eh.. ” – Netizen

Faezah Elai Kongsi Video Satu Keluarga Mahu Pulang Berhari Raya Namun Tidak Kesampaian. Part Menang1s Ramai-Ramai Tu Memang Kelakar.. Lagi-Lagi Yang Si Kecil Tu, Pandai Dah Berlakon.

Mungkin ramai antara kita tidak dapat pulang ke desa untuk meraikan lebaran kali ini kerana keadaan kini tidak mengizinkan kita untuk merent4s keluar dari negeri-negeri. Ada yang turut berkongsi video dan gambar di laman media sosial sebagai melepaskan rindu buat keluarga nun jauh di mata.

Begitu juga berlaku pada sesetengah selebriti yang turut serta tidak dapat pulang ke kampung halaman, seperti selebriti terkenal, iaitu Faezah Elai. Faezah yang asal dari negeri Pulau Pinang turut terkand4s di bandar kota raya Kuala Lumpur tidak dapat pulang ke kampung halamanya untuk meraihkan lebaran bersama-sama adik beradik.

Untuk pengetahuan, Faezah pada awalnya telah memulakan kerjaya sebagai seorang model dan dia juga turut pernah menyertai pertandingan Dewi Remaja. Telah mendirikan rumah tangga bersama pengarah drama, Heykal Hanifah dan dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan.

Terbaru, menerusi perkongsian di akaun Instagram, Faezah telah berkongsi satu video yang menunjukkan dia bersama-sama keluarga cuba untuk pulang ke kampung halaman untuk berhari raya bersama-sama adik-beradik yang lain. Melihat gelag4t masing-masing begitu teruja untuk pulang ke desa sangat menghiburkan.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur menonton perkongsian video oleh Faezah itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ad0ii, sed1h pun ada tpi tgk video ni sorry kami tergelak.. “

” Ad01.. Kita pun sed1h jugakk.. Hahaha.. “

” Hahahaha… Comel smua nya.. “

” Hahaha. Ala comelnya sis.. “

” Comel lah satu family pandai berlakon eh.. ”

” Next year drama raya satu.. “

” Ya Allah.. Semuaaaaa pandaii drama.. “

” Hahahahahha terl4mpau comey selamat hari raya.. “

Kelakar betul lah tengok keluarga ni.. Betul-betul semangat nak balik kampung, namun apakan daya, rent4s negeri tidak dibenarkan.. Mohon bertabah lah yer Faezah.. Apa-apa pun, walaupun dimana kita berada, raya tetap raya, kami dari Berita Kopak mengambil kesempatan ini mengucapkan Selamat Hari Raya buat Faezah dah keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Faezah Elai

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..