” Comel jer mak ayah layan main Tik T0k dengan anak… ” – Netizen

Berdek4h Netizen Ketawa Bila Menonton Video Ibu dan Bapa Nadzmi Adhwa Layan Adiknya Main Tik T0k. Part Si Ayah Tu Memang Kelakar Habis, Ibu Memang Style Betul !!

Pelakon lelaki tanah air, Nazmi Adhwa juga menjadi perhatian warganet lebih-lebih lagi setelah mengakhiri zaman bujangnya bersama perlakon wanita iaitu, Ardell Aryana . Sebelum ini, pasangan ini dilihat seperti rakan karib, namun siapa sangka, akhirnya mereka disatukan menjadi pasangan suami isteri.

Untuk rekod, Nazmi Adhwa mula dikenali menerusi drama rantaian slot Akasia TV3 iaitu Hati Perempuan dengan memegang watak sebagai Tengku Zaqif, sekaligus memperkenalkan dia dalam bidang lakonan. Nazmi merupakan anak kedua daripada 4 adik beradik yang kesemuanya lelaki dan memiliki Ijazah Sarjana Muda Rekaan Grafik dan Multimedia, UiTM Shah Alam.

Setelah mendirikan rumah tangga, Nazmi dan Ardell kini merupakan usahawan yang mengusahakan butik pakaian muslimah dan paling menarik, baju-baju yang dihasilkan dari Butik mereka adalah hasil tangan mereka sendiri malah, pakaian muslimah mereka juga telah mendapat sambutan yang menggalakkan.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram adik Nadzmi Adhwa, iaitu Nadzmin Adam telah berkongsi dua video yang memaparkan dia bersama ibu bapanya bermain aplikasi TikT0k. Video itu kelihatan sangat comel melihat gelag4t ibu bapa melayan kerenah adik Nazmin Adhwa bermain aplikasi itu.

Tersebut adalah perkongsian video oleh Nazmin Adam :

Rata-rata netizen begitu terhibur melihat gelag4t Nadmin Adam bersama ibu bapanya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Berdek4hh adam dengan abah.. “

” Memang paling pec4h korang.. “

” Hello p0lis ada orang bul1 abah dia.. “

” Comel je si abah melayan.. “

” Hahahaha mak lagi hebat dari abah.. “

” Mak pulak jadi mangsa… Sp0rting lah family ni.. “

” Ya Allahh ni pon cute jugaaaaaaaaa kenapa satu family cute ni.. “

” Comel la! Rajin layan Adam.. Hahaha! “

” Wow sp0rting your mother hahaha semlm your fahter.. “

” Comel jer mak ayah layan main tikt0k dengan anak.. “

Alahai, comel jer tengok mak ayah Nazmi Adhwa ni melayan adik dia main TikT0k. Happy betul keluarga mereka ni. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga keluarga ini sentiasa memperolehi kebahagian di dunia hingga ke jannah dan juga semoga dimurahkan rezeki sentiasa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmin Adam, Nadzmi Adhwa by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..