Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel je suara Bunga, geram dengar.. ” – Netizen

Video Gelagat Bunga Elhaq Membaca Buku Yasin Dan Menulis Raih Perhatian Ramai. Amboi Bunga, Macam Pandai Jer Nak Baca Yasin Tu. Macam-Macam Bunyi Suara Bunga Keluar !!

Meninjau ke akaun Instagram Sheila Rusly, perkongsian sebuah video cucunya iaitu Bunga Elhaq telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Bunga sedang membaca buku Iqra dan menulis.

Apa yang membuatkan ramai berasa geram apabila mendengar suara Bunga ketika Bunga memegang buku Iqra seolah-olah sedang membacanya. Bunga sudah pandai bercakap dalam bahasanya yang tersendiri dan apalah yang dibebelkan Bunga ini.

Klik gambar untuk info..

Selain itu, gelagat Bunga sedang menulis juga turut mencur1 perhatian ramai. Bunga menulis dengan menggunakan tangan kiri. Wah, Bunga ni ada ciri-ciri kidal lah. Bak kata orang, menulis menggunakan tangan kiri ini biasanya seorang yang bijak.

Perkongsian video ini menerima lebih 9 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bunga merupakan satu-satunya cucu Sheila dan Jinggo hasil daripada perkahwinan anak sulungnya, Uzair Haqimy bersama Elisya Sandha.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Bunga. Antara komen-komen yang diberikan :

” Lukis conteng kat dinding rumah best ni sis.. Terpaling Solehah Bijak dan Cantik. Menampakkan ciri2 kidal di situ lahai comelnya anak solehah ni.. “

” Eyyyyy bungaaa comeeelll sgt. Cium kannn sissssss heheheh. Ank bijak.. Alololo comeyyy..nk study hafazan ke tu? Terpaling solehah .. “

” Pandai nya Bunga… Anak solehah ibu ayah.. Masha Allah….Comel nye baby bungaelhaq real saye tengok ulang alik 8 kali gemeeeeeeees dengar dia cakap.. “

” Pandai bungaย Ya Allah.. semoga ada rezeki sy tahun ni dapat anak girl.. doakan ya sis .. Left handed.. geng niย clever girl.. “

” Cucu Opah nma Aaira, dia sebaya Bunga,Aaira suka dngr lgu.. “Kau Bunga ku”… Moga Bunga dn Aaira sntiasa dlm rahmat dn ksh syg Allah. .. “

” Anak solehah dan bijak bunga.. MasyaAllah.. comel je suara Bunga ger4mm dgr. MasyaAllah. Anak bertuah. Semoga jadi anak yg soleha.. “

” Alhamdulilah semoga menjadi anak yang solehah amin ya allah.. Alahai pandainya bunga semoga menjadi anak yg cemerlang didunia n akhirat.. “

Klik gambar untuk info..

Wah nampaknya Bunga gemar untuk belajar kerana menunjukkan minatnya pada buku dan juga gemar untuk menulis. Semoga Bunga Elhaq membesar menjadi anak yang bijak, berjaya dalam kehidupan dan menjadi anak yang solehah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber :ย  IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright ยฉ Berita Kopak

##FREAKOUT