Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel je reaction Puteri Aishah tu. Yahooo tak sabar nak tengok baby.. ” – Netizen

Video Majlis Baby Gender Reveal Puteri Aishah Raih Perhatian Warganet. Wah Happy Betul Puteri Aishah Bila Tahu Jantina Baby Tu. Mesti Comel Baby Nanti Ni, Tahniah Puteri Aishah !!

Sekitar pada bulan Januari yang lalu, pelakon wanita cantik, Puteri Aishah secara rasminya memaklumkan berita gembira mengenai kehamilan cahayamata pertamanya. Berita itu disambut dengan gembira oleh semua khasnya peminat setia Puteri Aishah.

Puteri Aishah dan suaminya, Muhammad Firdaus telah pun mengadakan majlis baby gender reveal semalam. Meninjau akaun Instagram Melodi, telah dikongsikan video ketika jantina bayi Puteri Aishah didedahkan. Majlis dihadiri oleh ahli keluarga dan teman-teman rapat.

Klik gambar untuk info..

Semua tetamu yang hadir dalam majlis ini membuat pengiraan sebelum Firdaus menarik confetti popper, suasana menjadi riuh apabila kertas berwarna biru keluar dari popper tersebut. Wah nampaknya Firdaus bakal ada geng lah selepas ini.

Puteri Aishah juga kelihatan gembira dan bertepuk tangan apabila tahu bakal menimang anak lelaki. Tentu anaknya nanti bakal sekacak Firdaus. Pasti Puteri Aishah dan Firdaus bertambah teruja dan tidak sabar menanti kelahiran anak mereka ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 4000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Congrats kak puteriaishahofficial and husband semoga dapat anak yang soleh amin.. mesti comel baby nanti.. ”

” Mesti boy tu muka mummy.. selalunya muka boy ikut mummy.. girl ikut daddy.. tahniah puteri aishah dan suami.. ”

” Tahun ni memang ramai betul boy.. Alhamdulillah, tahniah semoga segalanya dipermudahkan sampai bersalin.. ”

” Alhamdulillah. tak kisahlah lelaki / perempuan, yg penting kena setiap hari solat dan berdoa agar dipermudahkan segala urusan sepanjang mengandung & bersalin.. ”

” Comel je reaction Puteri Aishah tu. Tahniah tak sabar nak tengok baby, mesti comel macam mak ayahnya.. ”

” Masya Allah tabarakallah. semoga menjadi anak yang soleh.. serta berjaya dunia dan akhirat.. tahniah puteri aishah.. ”

” It’s a boy yahooo… Tahniah seronok tengok muka happy puteri aishah tu.. semoga selamat hingga melahirkan dan dipermudahkan segala urusan.. ”

Klik gambar untuk info..

Alhamdulillah rezeki daripada Allah untuk Puteri Aishah dan Firdaus. Tak lama lagi bakal meriah lah rumah dengan suara si kecil. Tahniah daripada kami di Berita Kopak dan semoga segala urusan Puteri Aishah untuk melahirkan nanti berjalan dengan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Melodi, IG Puteri Aishah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT