” Comel je ikut macam ayah dia, gaya dah sama sungguh.. ” – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Persamaan Anaknya, Achbar Mohamad Fahri Dengan Suaminya Raih Perhatian Peminat. Eh Memang Gaya Tu Sebijik Habis Macam Ayahnya, Comel Jer !!

Achbar Mohamad Fahri merupakan cahaya mata selebriti, Dayah Bak4r bersama suaminya, Kapten Hanif Hamidi. Jika anda mengikuti akaun Instagram Dayah, Dayah sering berkongsi video dan telatah anaknya di media sosial.

Terbaru, Dayah telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan persamaan Fahri dengan bapanya. Sekeping gambar Fahri yang berdiri tegak sambil kedua tangannya berada di belakang disamakan gayanya seperti bapanya.

Kapten Hanif yang lengkap memakai uniform kelihatan begitu segak turut berdiri dengan gaya yang sama seperti Fahri. Ini menunjukkan Fahri banyak men1ru gaya bapanya. Eh, memang nampak sebijik sama gaya berdiri mereka berdua.

Like father like son ‘, itulah ungkapan yang sesuai untuk kedua anak ber4nak ini. Walaupun Fahri mempunyai gaya seperti bapanya namun wajah Fahri lebih banyak mengikuti wajah ibunya. Comel sangat gaya tu, dah macam orang besar jer.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat kecomelan Fahri dan bersetuju dengan pendapat yang ditulis oleh Dayah. Antara komen-komen yang diberikan ;

” Physical like burbu, attitude like barba.. tapi tetap muka ibu .. Kalau Fahri jadi askar macam ayah dia mesti segakk uishhh.. “

” Alolololo comel je ikut mcm ayah dia.. Gaya dah sama sungguh.. Semoga membesar menjadi anak yg soleh.. Aamiin.. “

” Hari2 tak jemu tgk gelagat anak soleh bijak ni. MasyaAllah TabarakAllah.. Ya ampun comel beno lah kamu ni fahri.. “

” Haaaaa comellnyaa Fahriii.. Alaaaa nape comel sangat nihh, fahri jangan besar2 pleaseeee.. Terbaek Kapten Fahri.. “

” Awww semoga membesar jadi anak soleh fahri aaminnn.. Budak tecik tu kan, selalu datang dalam mimpi saya tauu.. “

” Ya Allah ger4mnya tgk Fahri Nanti aunty dapat anak lelaki, aunty nak letak nama FAHRI la jugak ehhh ahhahahahah.. “

” Comeynyaa, tkpe kak, Fahri Muka ikut ibu.. Perut pun sama.. maju ke depan dua dua .. Adoi comel la fahri hahahaha.. “

Seperti kata pepatah iaitu bapa b0rek, anak rintik. Mana tahu apabila dewasa nanti Fahri mengikuti jejak langkah bapanya menjadi seorang tentera. Semoga Achbar Mohamad Fahri membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bak4r

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..