” Comel Dato’ Siti panggil Aafiyah, siap keny1t mata lagi.. ” – Netizen

Video Gaya Spontan Dato’ Siti Nurhaliza Bersama Anaknya, Aafiyah Ketika Satu Majlis Cur1 Perhatian Ramai. Memang Cute Gaya Dato’ Siti, Nampak Manja Sangat !!

Sejak mengumumkan bahawa dirinya kini hamil buat kali kedua, penyanyi tersohor negara, Dato’ Siti Nurhaliza sering kali menjadi tumpuan warga netizen di laman media sosial kerana ingin mengikuti perkembangan terkini penyanyi ini.

Terbaru, menerusi akaun Instagram milik ctdk.austria telah berkongsi video yang memaparkan gaya sponton Dato’ Siti Nurhaliza bersama dengan anaknya, Siti Aafiyah yang ketika itu telah menghadiri satu majlis bersama-sama.

Pada video itu, Dato’ Siti telah memanggil Aafiyah untuk mengikutinya, namun gaya manja Dato’ Siti yang seakan-akan memujuk anaknya itu telah mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak, jelas terserlah kelembutan Dato’ Siti ketika memanggil Aafiyah.

Setelah dipanggil oleh ibunya, Aafiyah seakan seperti merajuk dan ibunya memanggil dengan lembut dan akhirnya Dato’ Siti memanggil Aafiyah dengan gaya keny1t mata. Gaya spontan Dato’ Siti ini kelihatan begitu manja dan penyayang sekali.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang tertarik akan perkongsian video tersebut dan memuji akan kelembutan Dato’ Siti ketika memanggil Aafiyah. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ya Allah, comel tengok ibu dan anak ni, kenapa tu Aafiyah, meraj0k ke sayang, alahai merajuk-merajuk pun comel lah anak.. “

” So cute bila tengok gaya Tokti panggil Aafiyah tu, part ajak ‘ jom,jom’ tu memang comel lah, hehe terserlah keibuan yang baik.. “

” Comel je Tokti pangil Aafiyah, sejak hamil ni, makin berseri-seri aura ibu mengandung ni, smga Tokti sentiasa sihat.. “

” Aik Aafiyah merajuk ke tu dengan ibu, panjang dah rambut Aafiyah sekarang, makin comel anak sulung Dato’ Siti ni.. “

” Jarang-jarang nk tengok Tokti punya gaya comel mcm ni, pandai puj0k anak ni, kalau kita dah pngil berkali tak nak, mau suara tarz4n keluar.. “

” Comel Dato’ Siti panggil Aafiyah, siap keny1t mata tu tak taha, hehe mesti sesi memujuk ni, nampk gaya Aafiyah tu mcm merajuk dengan ibu .. “

” Cantik dan manja , Dato’ Siti ni memang seorang penyayang lah, smga segala urusan Dato’ Siti dipermudahkan.. “

Memang comel pun gaya spontan Dato’ Siti dalam video tersebut, patut lah jadi perhatian warga netizen. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Dato’ Siti sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan bahagia bersama keluarganya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk. austria

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..