” Comel betul Isaac Raees ni, jat0h hati tengok senyuman tu.. ” – Netizen

Video Zahirah Macwilson Sedang ‘Berbual’ Dengan Anaknya, Isaac Raees. Pandai Isaac ‘Bersembang’ Dengan Mummy Yer.  Amboi Isaac Siap Kenyit Mata Lagi, Senyum Tu Comel Sangat !!

Sebut sahaja pemilik nama Isaac Raees pastinya ramai sudah mengenali bayi yang dilahirkan di Australia ini. Isaac merupakan anak kepada pasangan selebriti terkenal Malaysia iaitu Aiman Hakim Ridza dan Zahirah MacWilson.

Hasil tinjauan ke akaun Istagram zahirahh.aiman (fans Zahirah dan Aiman), satu video si comel Isaac telah dimuatnaik di Intagram tersebut. Video itu memaparkan Isaac yang sedang tersenyum memandang ke arah kamera.

Isaac yang memakai baju berwarna putih dengan huruf abjad yang tertulis “KLENS” dan “JEANS” kelihatan begitu comel sekali. Bukan sahaja melemp4rkan senyuman comel tetapi sempat lagi Isaac mengenyitkan matanya.

Turut kedengaran suara Zahirah yang sedang berbual dengan Isaac. Dalam pada itu, anak kesayangannya juga kelihatan memberi respon seperti sedang ‘bersembang’ dengan mommynya. Alahai comel sungguh Isaac ni.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Tidak hanya di akaun Instagram Aiman dan Zahirah, di akaun Instagam yang diwujudkan oleh peminat juga turut menerima komen mengatakan Isaac seorang anak yang comel dan pandai. Antara komen netizen :

” So handsome.. Dia dah pandai berkata².. Comel sungguh.. So cute.. with dimple.. Alahaii.. comel btul bb isaac raees ni. Jat0h hati tengok senyuman tu.. “

” After zahirahmacwilson, now nelydiasenrose your turn. Harap-harap teringin sangat nak dapat baby boy. Lepas ni boleh kawan dengan isaacraees.. “

” Bambamnya kamu.. cutenya.. mcm mummy dan daddy dia.. Mont0k betul pipi dia.. ger4m sangat.. Comel yg amat.. Masya’Allah comel tembam.. “

Isaac Raees satu nama yang islamik dan sedap didengari. Ejaannya unik dan memberi sedikit kelainan namun maksud Islamnya masih ada. Kreatif betul Aiman dan Zahirah memilih nama untuk putera sulung mereka.

Walaupun baru berusia dua bulan, keletah Isaac berjaya mencuit hati dan membuatkan ramai terpaut dengannya. Pastinya ramai yang sentiasa menunggu perkongsian gambar dan video Isaac. Semoga Isaac membesar dengan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG zahirahmacwilson, zahirahh.aimann, isaacraees

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..