” Comel betul baby Fatima ini. Sejuk hati tengok dia.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Fazura Dengan Anaknya, Fatima Aisha Bersama Confinement Lady, Kak Amy. Wajah Comel Fatima Raih Perhatian Peminat. Alahai Fatima, Semakin Bamb4m Dan Membulat Nampaknya !!

Pasangan Nur Fazura dan Fattah Amin adalah antara pasangan yang sering menjadi tumpuan ramai apatah lagi selepas Fazura melahirkan anak sulungnya yang diberi nama Nur Fatima Aisya pada 2 Oktober tahun lalu. Fatima kini berusia 3 bulan lebih.

Meninjau ke laman Instagram Fattfazzyzone, telah dikongsikan gambar yang diambil daripada insta story milik Fazura yang memaparkan Fazura dan Fatima bergambar bersama dengan confinement lady yang diberi nama Kak Amy. Kak Amy membantu menjaga Fazura dan Fatima selama 2 bulan.

Fazura mengucapkan terima kasih kerana perkhidmatan Kak Amy dan pastinya akan merinduinya. Menariknya perkongsian tersebut menarik minat netizen terhadap Fatima. Fatima yang mengenakan gaun berwarna orange nampak sangat comel sekali.

Fatima nampak selesa dan tidak menang1s apabila didukung oleh Kak Amy. Lembutnya raut wajah Fatima dan semakin Fatima membesar semakin wajahnya menyerupai daddynya, Fattah. Selain itu, Fatima juga sudah pandai memandang pada kamera apabila gambarnya diambil.

Ikuti perkongsian di bawah :

Screenshot penuh daripada laman Facebook Khidmat Penjagaan Pant4ng Lavender :

Terima kasih Puan Fazura sekeluarga kerana memilih dan mempercayai servis kami selama 2 bulan 🥰🥰💜💜

Posted by Khidmat Penjagaan Pantang Lavender on Monday, January 18, 2021

Meninjau ke ruangan komen, peminat berasa teruja melihat wajah Fatima yang comel serta bulat. Ada yang memberi gelaran Fatima si pipi merah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Knpa muka Fatima macam tu.. Fatima si pipi merah.. fatima bolat kan.. omeinya Fatima.. “

” Fatima.. Comel betul baby Fatima ni…. sejuk hati tengok dia.. “

Raut Fatima yang lembut, bermata sayu ditambah lagi dengannya kulitnya yang putih gebu dan badannya yang tembam membuatkan ramai yang tertawan dan terpuk4u memandang wajahnya. Sememangnya Fatima mewarisi ketampanan Fattah dan kecantikan Fazura.

Pastinya apabila dewasa kelak Fatima akan secantik Fazura. Tak sabar hendak melihat wajah Fatima besar. Semoga Fatima membesar dengan sihat, pintar, menjadi anak yang solehah serta membahagiakan kedua ibubapanya. Selain itu sentiasa di bawah lindungan Allah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattfazzyzone, IG Miss Fazura, FB Khidmat Penjagaan Pant4ng Lavender

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..