Connect with us
Mermaid Balloons

Artis / Selebriti

” Caringnya kakak, pandai jaga adik.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Kedua Mia Ahmad Menjaga Adik Baby Raih Perhatian Ramai. Alahai Bijak Sangat Si Kakak Ni, Baru 3 Tahun Dah Pandai Jaga Adik. Part Cuci Leher Adik Tu Comel Sangat Gayanya !!

Meninjau ke akaun Instagram Mia Ahmad, perkongsian video terbaru Mia yang memaparkan gelagat anak keduanya menjaga si adik telah meraih perhatian ramai. Si kakak nampaknya sangat menyayangi si adik.

Umum juga mengetahui yang Mia baru sahaja dikurniakan cahaya mata ketiga pada bulan lepas. Bayi tersebut merupakan bayi perempuan dan kini Mia masih dalam tempoh berpant4ng selepas bersalin.

Rompers 3pcs

Video berdurasi beberapa saat ini memaparkan si kakak menjaga adiknya di atas katil sambil Mia memerhati gelagat mereka. Sesekali si kakak menc1um si adik serta memel0knya ketika sedang tidur. Alahai, kakak yang penyayang ni.

Part paling sweet apabila si kakak mencuci leher si adik dengan menggunakan tisu. Nampak sangat bijak walaupun baru berusia 3 tahun. Perkongsian ini telah menerima lebih 9 ribu tanda suka daripada warganet.

Baju Budak

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji sikap kakak yang sangat penyayang. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kakak sayang betul kat Baby Adik anak solehah.. Kakak penyayayang ni.. baby tu nama apa mia.. comel dua dua.. “

” Sweetnya lahai.. syang betul kakak pada adik.. bijak sangat kakak penyayang ni.. boleh diharap jaga adik.. “

” Pandai kakak iris omeyy boleh harap dah mia sayang sungguh baby ye kakak iris omeyy.. Comel sgt si kakak neh… “

llaollao

” Pandai jaga adik ye.. aloloo so sweet kakak iris .. Sebenarnye byk benda kita akan belajar dari anak2.. “

” Caringnya kakak, kasih syg Adik beradik . Smga mjdi ank soleh Dan soleh solehah aamiin .. Ya Allah.. mcm kakak² sngt dah airis.. cerdik la dia.. “

” Ank no.2 mmg mcm ni kot dgn adik die sbb ank sya no.2 mngalah je dgn adik mmg syg dan jaga adik sgt.. “

” Kakak kakak sgt perangai Iris comel tgk leher adek dia.. Bijaknya dia, syg sngt dgn adek ya iris. pandainya syg baby.. “

Nampaknya anak kedua Mia ini sangat boleh diharap dalam menjaga adiknya. Sekurang-kurangnya dia boleh membantu Mia sesekali ketika dalam tempoh berp4ntang ini. Semoga Mia dan baby sentiasa sihat walafiat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mia Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Legoland

01 Baju Tidur Stripe

High Heel Pad

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT