” Cantiknya rumah, house tour please. Rumah macam hotel, lawa.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Terbaru Anaknya, Alisa Aisyah Bergurau Dengannya. Namun Dekorasi Rumah Mereka Raih Perhatian Ramai. Wah Cantik Sungguh Rumah, Dah Macam Hotel !!

Hairul Hazreen dan Hanis Zalikha dilihat sangat gemar berkongsi aksi anak-anak mereka. Ditambah pula Alisa Aisyah dan Yusuf Iskandar sememangnya dilihat sangat comel dengan keletah tersendiri membuatkan ramai yang terpaut dan sering kali menjadi tumpuan ramai.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram Hairul Azreen, satu video yang memaparkan dirinya bersama Alisa di rumah mereka. Hairul merakamkan Alisa yang sedang berlari-lari di ruangan rumah dengan ketawa yang keriangan. Betul-betul have fun Alisa.

Alisa begitu aktif berlari mengikut jejak langkah daddynya. Bukan kemain happy Alisa meluangkan masa dengan daddy. Macam-macam gaya ada, daripada merangkak sampai berlari. Menghiburkan betul aksi comel Alisa. Dah macam melompat pun ada cara Alisa berlari.

Apa yang lebih menarik perhatian, ketika Hairul yang merekod detik keriangan anaknya yang berlari, kelihatan ruangan rumahnya yang sangat bersih, cantik dan elegant. Pastinya ramai yang turut fokus kepada lantai rumah mereka. Pandai sungguh Hairul dan Hanis mendekorasi rumah mereka.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Alahai betapa gembiranya Alisa dengan ketawanya yang memeriahkan suasana rumah. Ramai yang ger4m melihat kecomelan Alisa. Bukan itu sahaja rumah Hairul yan cantik membuatkan ramai yang meminta Hairul membuat house tour. Antara komen yang dit1nggalkan :

” Aku jeke yang focus dekat lantai rumah dia.. cantik.. cantiknyaa rumah… house tour please.. rumah mcm hotel lawoo.. “

” A kid’s happiness being able to play and have all their parents attention.. Hoteeelll sangat rumahhh.. aloo cuteee sangattt laa.. “

” Cntiknya rumah alhamdulillah.. hairul dgn hanis mmg sumber inspirasi.. Dr bertatih same2 smp la same2 berjaya tak sbr nak tgk bilik bujibu.. Ade ke kalau ade msti cntik jugak.. “

” Alahaii, ger4mnyaa uncle nii dengan kamu punya laugh tu alisa.. Diaa punya gelakk tuu rse ger4m jee.. House tour please.. cantik sangat rumah nya.. “

” Anak girl mmg kuat gelak.. This is what my husband did, main kejar2 seronok dorang bila bonding time macam ni.. Tu lari ke lompat tu hahaha.. “

” Hahaha comel nya tengok anak hairul.. Alaaahh.. Adik ni.. gewr4m je.. can’t stop smiling & laughing.. Sis perhati je collections kasut Mommy kat kabinet tu.. “

” Anak bijak comel.. rumah cantik.. Happy betul dia ketawa.. Ayyy comel.. tgk dia punya excited.. Nak pinjam alisaaaa japppp.. “

Alisa bukan sahaja menjadi tumpuan kerana kecomelannya tetapi gelagatnya yang begitu l1ncah membuatkan ramai yang jat0h hati dengan dirinya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Alisa dan keluarga dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa dan berjaya dunia akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : hairulazreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.