” Comel sangat gebu jer nampak, now dah slim.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Thr0wback, Transformasi Professor Chef Zam Raih Perhatian Ramai. Wah Berubah Terus Bila Sudah Berjaya Kurus. Comel Sangat Masa Chubby Tu !!

Siapa tidak kenal dengan raut wajah Chef Zam yang berkulit putih ini. Bergelar Professor, Chef Zam antara chef masakan yang popular di Malaysia. Sudah banyak rancangan masakan yang dihoskannya sejak dahulu lagi dan resepi masakannya juga menjadi ikutan ramai.

Meninjau akaun Instagram Chef Zam, telah dikongsikan koleksi gambar yang memperlihatkan wajahnya suatu ketika dulu. Chef Zam yang pernah berisi dan chubby ini nampak sangat comel dalam penampilannya ini. Gebu gebas dan berpipi ‘pau’.

Chef Zam turut menulis di kapsyennya barangsiapa yang melihat gambarnya ini dan ketawa akan disump4h menjadi gem0k selama 7 generasi. Namun ini hanyalah gurauan Chef Zam sahaja untuk para peminatnya. Dapat dilihat dalam gambar ini 5 gambar Chef Zam yang berbeza.

Dengan misai yang rapi di mukanya itu, Chef Zam nampak berbeza dengan wajahnya sekarang yang licin tanpa misai. Kurus mahupun gem0k, senyuman Chef Zam tidak berubah dan tetap seorang yang ceria sehingga kini. Pencapaian dan usaha Chef Zam untuk kurus juga pernah dikongsikan beberapa tahun dahulu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Penampilan Chef Zam pada waktu ini memang berisi dan jauh berbeza dengan dirinya sekarang. Peminat juga ramai yang suka melihat kecomelan Chef Zam pada waktu ini. Antara komen-komen mereka :

” Comellah masa gem0k i miss the gem0kness of you. Semua sama Chomelnya. Alhamdulillah you made it.. “

” Tak gelak pun. so tomei but I prefer the healthy you now.. ” – Vanida Imran

” Oh tak nak kena sump4h. Saya pun gem0k chef…saya nak gelak la haha. Muke chef dulu2 comel la. Ni time chef ade rancangan masak2 kan. tak s1lap gune tepung bluekey kan.. “

” Comel la chef macam ni i like. Wow chef what a transformation. Dulu dan sekarang tetap handsome.. riak wajah unc chef tetap sama.. baik hati pula tu… “

” Tak gelak pun tapi chef cute la. Comel sangat masa ni, tergelak juga tengok Chef.. Fuh padu, sekarang slim sungguh.. “

” Haha so comel what, apa rahsia Chef ni hehe. Salute la, big achievement.. skrang ni mcam kerengga, luar biasa. Congrats Chef.. “

” Sumpah tak gelak, nak senyum je sebab comel. Tapi ser1us comel sangat Chef masa ni. senyuman tu yang contagious tak kira saiz apa.. “

” Saya tak gelak tapi saya terger4m sikit lah sbb cute nau. Comel sangat gebu jer nampak. now dah slim kan hehe.. “

Memang gebu sungguh Chef Zam pada masa ini dan banyak pencapaian yang sudah dicapainya. Badan Chef Zam lebih sihat dan kurus membuatkan Chef Zam kini nampak lebih bertenaga. Apa pun, usaha yang hebat dan boleh dijadikan contoh dan semoga Chef Zam sentiasa sihat dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Professor Chef Zam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..