” Cantiknya, macam awek korea anak Tok Ram ni.. ” – Netizen

Kecantikan Wajah Anak Perempuan Dato’ Ramli MS, Nadiah Ramli Jadi Perhatian Ramai. Woww, Memang Cun Anak Dara Tok Ram Ni !!

Siapa tidak mengenali akan nama Dato’ Ramli MS, atau lebih mesra disapa sebagai Tok Ram. Dia merupakan seorang pengarah muzik terkemuka tanah air yang dikagumi ramai. Selain itu, Tok Ram juga merupakan salah seorang juri tetap bagi program Gegar Vaganza.

Mesti ramai tahu bahawa Tok Ram yang merupakan suami kepada penyanyi terkenal dan berbakat iaitu Datin Alyah cukup jarang berkongsi mengenai hal peribadi di laman media sosial. Tok Ram bukan hanya bersikap profesional terhadap kerjanya akan tetapi juga soal keluarga dan anak-anak.

Sedikit info, sebelum mendirikan rumah tangga bersama Datin Alyah, Tok Ram pernah mendirikan rumah tangga bersama Jennifer Thompson yang merupakan nama besar dalam industri hiburan tanah air. Hasil perkongsian hidup bersama, mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Najee Ramli dan Nadiah Ramli.

Sebagai public figure, Tok Ram juga tidak terlepas daripada tumpuan ramai. Lebih-lebih lagi mengenai dua cahaya matanya yang kian meningkat dewasa. Menerusi akaun Instagram milik Nadiah Ramli iaitu anak Tok Ram, wajah cantik anak perempuan Tok Ram ini sering mencur1 perhatian warga netizen.

Nadiah bergambar bersama ibunya

Malah di ruangan komen pada gambar-gambar Nadiah di akaun Isntagramnya ramai yang memuji akan kecantikannya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantik lah Nadiah ni, memang manis, muka memang iras ibunya lah. Bertuah Dato Ramli ada anak cantik macam ni.. “

” Muka cantiknya, ni jenis tak makeup pun cun. Dah besar  anak perempuan Jenn ni, mcm model international.. “

” Cantiknya, muka mcm awek korea kot anak Tokram ni, muka sekali tengok mcm Tok Ram, dua kali tengok mcm ibu dia pula.. “

” Tak sangak Tok Ram ada anak segak mcm ni, dia mana pernah nk kongsi gambar fmly kt media sosial.. “

” Cantik, ayu dan menawan, smua adalah, pakej lengkap, cantik Nadiah ni, boleh jadi model sebab cara bergambr pun dah mcm model.. “

” Ank kacukan memang cantik lah, acuan pun cun, mak dia pun berapa banyak kacukan, mesti lah anak pun cantik keluar.. “

” So beautiful sis, gambar-gambr yang dikongsikan semuanya cantik, untung lah wajah memang natural beauty ni.. “

Memang cantik oangnya, patut ramai yang memuji. Terserlah Nadiah ini mewarisi kecantikan ibu tersayang yang memiliki dar4h keturunan C1na, Australia dan Irish. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Nadiah sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang di ceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadiah Ramli, Jennifer Thompson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..