Connect with us

Artis / Selebriti

” Cantiknya dia, dah makeup jadi muka Cat sebutir-sebutir.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Catriona Ross Membantu Anak Perempuannya Bersolek Untuk Ke Majlis Makan Malam Sekolah Raih Perhatian Warganet. Alahai Cantik Manis Anak Dar4 Cat Ni, Sebijik Muka Kak Kek Zaman Muda-Muda !!

Siapa tidak mengenali pelakon terkenal berd4rah kacukan Melayu-Scottish iaitu Catriona Ross. Catriona juga seorang yang kelakar dan suka berkongsi video perangainya yang ‘g1la-g1la’ bertutur menggunakan dialek Kelantan yang begitu ‘pekat’ disulam dialek Thailand.

Meninjau di akaun Instagram, kali ini Catriona atau lebih mesra dengan panggilan Cat atau Kak Kek telah berkongsi video dan gambar dirinya mememani dan membantu anaknya, Rania untuk hadir ke majlis makan malam yang dianjurkan oleh pihak sekolah.

Dalam video pertama, Rania sedang disolek dan memakai pakaian tema yang ditetapkan pada majlis iaitu pakaian di zaman Inggeris dahulu. Selain itu, Cat juga berkongsi cerita sepanjang membatu Rania untuk memakai baju gaun.

Perkongsian Cat ini telah menarik perhatian warganet. Ada yang menyatakan wajah Rania selepas disolek saling tak tumpah seperti wajah Cat ketika muda dahulu. Sehingga kini, posting yang dikongsikan oleh Cat telah menerima ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video dan melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang menyukai perkongsian Cat dan memuji kecantikan Rania ketika hadir di majlis tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Cantiknya dia, dah makeup jadi muka Cat sebutir sebutir.. Hahaha i wore this costume during our french theme company dinner.. Mmg susah giler nak pakai.. “

” Cat Terus mencipta memori bersama anak2 zaman mereka bersekolah rendah & menengah. Sesuatu yang sgt bererti untuk kita sebagai seorang ibu untuk sokong aktiviti mereka.. “

” Cantik sangat anak akak.. Alhamdulillah akak be the great mother. Susah wooo nak dapat perhatian macam nie masa zaman sy kecik.. “

” C0py paste sebijik mcm mom dia.. The real Mek Kelate from Scotland.. Terus ingat Cat zaman muda belia dulu.. “

” Mcm muka awak zaman ZS dulu.. She c0py paste u.. Tgk depan tak perasan. Bila tengok video ni terus nampak.. “

”  Oh my.. Her dimple.. Cantikkkkknya anak dar4 u kak. Semoga menjadi anak yg berjaya dunia akhirat Rania.. “

” Catrionabrianross… Riana so gorgeous.. MasyaAllah cntik sgt like you.. Kejap dah besar kan anak dara ni.. “

Serba boleh Cat, memang super mummy lah berjaya merelisasikan penampilan Rania seperti wanita Inggeris untuk majlis tersebut. Cantik lah Rania, saling tak tumpah wajah Cat ketika muda, gaya senyum tu memang sama sangat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG catrionabrianross

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT