” Cantiknya bilik babies, besar.. ” – Netizen

Datuk Dr Sheikh Muszaphar Kongsi Video Bilik Untuk Bakal Anak Kembarnya Raih Perhatian Ramai. Wah Cantik Sangat, Wallpaper Tu Siap Ada Semua Gambar Anak-Anak Masa Baby !!

Sudah diketahui umum bahawa angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor Sheikh Mustapha sekali lagi bakal menimang cahaya mata kembar tidak lama lagi. Mengimbas kembali, perkongsian berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh Dr Sheikh di laman media sosial pada bulan Jun lalu.

Kini usia kandungan isteri Dr Sheikh, Dr Halina telah pun berusia 34 minggu. Namun semalam, Dr Sheikh telah berkongsi berita bahawa isterinya terp4ksa menjalani pembed4han untuk melahirkan anak kembar mereka ini tidak lama lagi.

Untuk pengetahuan, Dr Halina sedang dipantau di sebuah pusat perubatan. Menurut Dr Sheikh, ada banyak faktor yang berlaku apabila seorang wanita sedang hamil di usia 40 tahun lebih-lebih lagi kandungan tersebut adalah kembar.

Meninjau di akaun Instagram Dr Sheikh Muszaphar sebentar tadi, beliau telah berkongsi satu video buat tontonan ramai akan perkongsian bilik untuk menyambut kelahiran anak kembarnya. Memang cantik dan luas, malah dekorasinya juga begitu menarik sekali.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan bilik tersebut begitu cantik dan manarik. Mereka juga turut mendoakan semoga segala urusan Dr Halina ketika bersalin dipermudahkan. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Nice wallpaper there.. What an inspiration for me to have my own down memory lane there on the wall.. “

” Cantiknya bilik babies.. Besar.. Mesti Adam Noah selalu masuk bilik nie nanti, hehe, memang terbaik Dr.. “

” Omg Dr, you are truly one in a million. I’m so amazed of your consistency. I pray the best for you and the whole beautiful family.. “

” Seronoknya.. Dah siap frame kosong utk baby bagai.. Hihi.. Org lain bersalin kita pulak yg excited , semoga dipermudahkan semuanya Dr.. “

” Suami yg baik, penyejuk hati isteri, semoga Allah tempatkan Dr di syurga kelak, rajin Dr bantu semuanya.. “

” Wowwwww the velvety salmon pink bedframe caught my eye , the the customised wallpaper. Can’t wait to see the twins’ face on the wall.. “

” Memang cantik betul lah bilik, selasa sangat, smga segala urusan Dr Halina dipermudahkan, tak sabar nak tgk kembar.. “

Memang cantik betul bilik untuk sambut bakal kembar ni. Rajin betul Dr Sheikh Muszaphar, mesti teruja bakal sambut orang baru. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan Dr Halina untuk bersalin akan dipermudahkan. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar, Dr Halina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..