” Cantik mata mummy akak, warna hijau.. ” – Netizen

Farahdhiya Kongsi Gambar Bersama Ibu Tersayang Dan Ucapan Istimewa Sempena Hari Ibu. Wajah Ibu Farah Buat Ramai Yang Terpesona. Alahai Cantik Sungguh, Lebih-Lebih Lagi Part Mata Tu !!

Meninjau di laman media sosial, bersempena Hari Ibu, ramai selebriti telah berkongsi ucapan dan gambar mereka bersama ibu masing-masing. Semestinya perkongsian mereka itu telah mendapat perhatian peminat-peminat mereka.

Turut tidak ket1nggalan adalah penyanyi dan juga pelakon, Farahdhiya yang berkongsi ucapan buat ibu yang tercinta. Malah pada perkongsian Farah di akaun Instagramnya itu turut berkongsi gambar kenangan bersama ibunya.

Kongsi Farah pada postingya itu, dia turut berterima kasih kepada ibunya yang bernama Aishah binti Abdullah akan segala peng0rbanan selama ini. Malah Farah juga meluahkan rasa rindunya kerana kini Farah berjauhan dengan ibunya dan berharap ibunya itu sentiasa menjaga diri.

Perkongsian ucapan dan gambar Farah bersama ibunya itu telah mendapat perhatian peminat. Gambar tersebut telah mendapat ribuan tanda suka dan pulahan komen daripada netizen yang memberikan pelbagai respon di ruangan komen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Rata-rata netizen telah memuji kecantikan ibu Farah dan mereka juga tidak ket1nggalan memberikan kata ucapan Selamat Hari Ibu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Cantik dua beranak ni, patut lah Farah cantik, anak kacukan melayu dan Inggeris dan muka Farah banyak irasa sprti ibunya.. “

” Happy Mother’s Day buat  mummy Farah, insyaAllah semoga Farah dapat bertemu ibunya lagi yang jauh di mata, take care.. “

” Anak dan ibu sama cantik, nampk muda lagi mama Farah Dhiya, rupanya mama Farah tak tnggl sekali yer kt kl.. “

” Alah rindu ibu, selamat hari ibu buat ibu Farahdhiya, smga auntie sentiasa sihat dan dapat bertemu dengan Farah nanti.. “

” Cantik mata mummy akak, warna hijau, tak payah susah nak pakai lens kan, hehe, happy mother’s day auntie Aishah.. “

 ” Cantik Farah sekarang pakai tudung, semoga terus istiqamah ya dalam menutup aurat, lagi manis macam ni.. “

” Salam ramadan and happy mother’s day Farah, cantik mak Farah, nampak masih sihat dan kuat lagi tu.. “

S4yu baca ucapan Farah kepada ibunya yang jauh di mata. Memang cantik ibu Farah, patut ramai yang memuji. Apa-apa pun, semoga Farah akan dapat berjumpa lagi dengan ibunya dan kami dari Berita Kopak turut mengucapkan Selamat Hari Ibu buat ibu-ibu di luar sana.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Farahdhiya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..