” Bulatnya mata dia, comel sangat menghayati lagu papa.. ” – Netizen

Komposer Lagu Terkenal, Ippo Hafiz Kongsi Nyanyian Lagunya Namun Wajah Anaknya, Yusuf Zarin Nur Jadi Perhatian. Amboi Tak Berkelip Mata Yusuf Dengar Papa Nyanyi, Makin Comel Si Mata Bulat Ni !! 

Setiap kali menonton drama Melayu, pastinya penonton akan disajikan dengan iringan lagu tema yang dipilih sebagai runut bunyi. Digelar peminat sebagai King of OST, nama Ippo Hafiz bukan baru dalam arena muzik negara. Sudah banyak lagu Ippo berkumandang di kaca tv dan corong-corong radio.

Meninjau akaun Instagram Ippo Hafiz, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ippo mendendangkan lagu sambil bermain piano. Turut sama di sisi Ippo adalah isterinya Fara Roslan dan cahayamata pertamanya, Yusuf Zarin Nur.

Yusuf yang lahir pada Ogos yang lalu kelihatan asyik mendengar nyanyian Ippo dan tidak berkelip matanya. Pada usia 4 bulan, Yusuf membesar dengan sihat dan semakin temb4m pipinya. Tidak hanya peminat yang suka mendengar suara merdu Ippo ini, malahan Yusuf juga nampaknya melayan suara Papanya ini.

Ippo turut bertanyakan di kapsyennya samada peminat ingin melihat Ippo menghasilkan lagu baru dan apakah tema lagu yang diinginkan. Ippo sememangnya komposer dan juga penyanyi yang berbakat dalam menghasilkan lagu yang kena dengan jiwa peminat.

Jom tonton video di bawah :

Reaksi wajah baby Yusuf yang comel itu turut meraih perhatian peminat. Semakin hari semakin chubby wajah buah hati Ippo ini dan antara komen-komen peminat :

” Ya Allah kening dia, Makin menjadiiiii pipi baby. Alaaa diammm je dia hahaha.. mata dgn pipi dia … copy paste mama fara laaaaa..”

” Mata tak kelip-kelip tu dia. comel sangat tu Yusuf, bulatnya mata dia.. comel sangat menghayati lagu papa.. “

” Comeynya baby Yusuf ni.. aduh mata mu.. cayaqlah cik long.. Cutenya Yusuf.. Muka sebijik macam Ippo dah si Yusuf ni.. “

” Comelnya yusuf, lgu bila brjauhan kasi jiw4ng skit.. baby.. awak sgt comel. mata tu bulatnya duk menghayati.. “

” Bulat mata comeyy la.. pipi pun dah p4u comelllll sangat.. Bulaaattt je mata memandang comeyyy.. “

” Mata dya…. So cute yusuf… lagu utk bby mata bulat yg tampan tu.. cutenya baby Ippo macam anak patung.. “

” Comelnyaaa yusufff, Bulat mata sikecik tu.. anak dia pun love betul dgn lagu ni.. Sampai terbunt4ng biji mata.. “

Memang lunak alunan suara Ippo walaupun hanya menyanyi secara santai-santai begitu. Mata Yusuf juga bulat dan tak berkelip langsung sepanjang video dirakam, memang comel sangat. Semoga Yusuf membesar dengan sihat selalu dan Ippo sekeluarga sentiasa gembira bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ippo Hafiz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..