” Bud4k bijak ni, cara presentation dia hebat sangat.. ” – Netizen

Video Anak Aziz M. Osman, Ara Aziz Membuat Presentation Buat Ramai Kagum. Wah, Hebat Betul English Ara. Memang Cair Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram Aziz M.Osman, satu p0sting yang memaparkan video anak perempuannya iaitu Ara Aziz sedang membuat presentation secara dalam talian telah meraih perhatian ramai.

Ara menyampaikan presentation nya dalam bahasa Inggeris dan nampak begitu confident sekali. Sebutan bahasa Inggeris Ara juga amat jelas dan sangat fasih sekali. Wah, memang nampak sangat hebat.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 200 tanda suka buat masa ini sejak ia dikongsikan. Ramai berasa kagum dengan cara penyampaian Ara yang nampak sangat matang walaupun masih di usia muda.

Sekadar info, Ara merupakan anak sulung Aziz menerusi perkahwinan ketiganya bersama Puteri Lily Lokman. Ara kini juga terlibat sebagai host dalam sebuah rancangan kanak-kanak iaitu No Gadget No Problem yang bersiaran di saluran Astro.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji cara Ara menyampaikan presentation nya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Masya Allah bijaknya.. Superb ara aziz.. clever girl.. MasyaAllah.. very smart girl.. natural je, memang budak bijak.. “

” I’m a bit old, but I cant stop watching the way you deliver your speech. May Allah bless you adik. Banyak saya belajar dari video ni.. “

” Very well spoken, Princess Your intonation has improved. Good job, keep it up.. hebat sangat ni.. sangat konfiden.. “

” Budak bijak ni.. so amazing lah cara dia bagi talk.. aku pun tak boleh nak konfiden macam ni.. well done.. “

” Bijak…. bijak….. Alhamdulillah.. Love watching your video since you were kid… grow up well dear Ara.. comel juga.. “

” Wow, cara presentation dia hebat sangat.. Talented.. WELL DONE adik manis.. ada bakat semulajadi ni.. boleh jadi host.. “

” Perfect ¬†she is so talented mashaAllah.. Wow.. amazing Well done araaziz Your speech is captivating.. “

Wah, memang hebatlah cara Ara menyampaikan presentation. Semoga Ara Aziz menjadi anak yang berjaya dalam pelajaran dan menjadi anak yang membanggakan kedua ibubapa. Well done and good job Ara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aziz M. osman, Ara Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..