Connect with us

Artis / Selebriti

” Bila zoom, baru tahu semua atas kepala tu pin lah, unik betul fesyen.. ” – Netizen

Hadir Sebagai Juri Di Rancangan Big Stage 2022, Penampilan Fesyen Hijab Mas Idayu Tarik Perhatian Ramai. Sekali Cincin Pun Guna Pin, Unik Dan kreatif Sangat !!

Seperti sedia maklum, penyanyi bergenre dangdut, Mas Idayu telah tampil berhijab pada September tahun lalu. Berkongsi gambarnya mengenakan hijab di laman media sosial ketika itu, ramai telah memuji Mas Idayu kelihatan lebih muda dari usianya setelah berhijab.

Terbaru, penampilan Mas Idayu yang hadir menjadi juri di sebuah rancangan realiti nyanyian iaitu, Big Stage 2022 yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) telah mencur1 perhatian ramai.

Manakan tidak, jika dilihat bintang yang popular dengan lagu Cintaku 100% ini tampil  fesyen yang sangat unik dengan aksesori hijabnya hanya menggunakan pin yang begitu banyak dan kelihatan begitu kreatif.

Malah jika dilihat, bukan sahaja pada hijab, cincin pada jari Mas Idayu juga digunakan pin. Mas Idayu turut berkongsi gambar-gambarnya bergaya dengan persalinan kasual rona hitam itu di akaun Instagramnya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya memuji fesyen yang digayakan Mas Idayu yang kelihatan sangat kreatif dan menarik. Antara komen-komen menarik adalah :

” Loveee dis look Mummy. Cantik still maintai mummy, stylo mylo. Kreatif sangat fesyen mummy kali ni, wow sangat.. “

” Woww unik habis lah, hehe berapa byak lah pin yang digunakan tu. Lain dari yang lain, sangat unik.. “

” Bila zoom, baru tahu semua atas kepala tu pin lah, unik betul fesyen. Nampak memang let0ps habis lah.. “

” Wey igtkan atas kepala ja pin, hehe cincin pun guna pin jg, luar biasa betul fesyen mummy kita kali ni.. “

”  Mummy cantikk dan sweet sangat-sangat. Nmpak g0jes mlm tdi taw, bukan tu jak, gelak mamy paling winn, hehe.. “

” Woww pin baju je tapi boleh jadi wig, marvellous. Macam Mila j0vovich pun ado mummy, futuristic sangat.. “

” Mami paduuu,  pakai pin je, sgt melet0p fashion mami. Marvel0ussss, ni mesti 1001 PCS pin eh kan mummy.. “

Memang fesyen lain dari yang lain, patut lah ianya mencur1 perhatian ramai. Sekadar informasi, Big Stage 2022 telah memperkenalkan Mas Idayu sebagai Juri Pedas yang akan memberikan krit1kan pan4s kepada semua peserta dalam pertandingan tersebut.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Masidayu1001

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT