Connect with us

Artis / Selebriti

” Bila di samping lelaki yang tepat, nampak tenang. Sejuk hati.. ” – Netizen

Video Andi Arsyil Menenangkan Puteri Sarah Liyana Ketika Marahkan Haters Semasa Live Buat Warganet Kagum. Bagus Andi Ni, Lembut Je Andi Tegur Sarah Tu. Untung Sarah Dapat Teman Macam Andi !!

Hubungan rapat yang terjalin antara pelakon jelita, Puteri Sarah Liyana dan selebriti negara jiran Indonesia, Andi Arsyil meraih perhatian ramai. Sering tampil membuat live bersama menjual produk, ramai yang suka melihat keserasian antara Sarah dan Andi.

Pada video perkongsian terdahulu, Sarah tidak dapat menahan sebak apabila ada yang memanggilnya dengan gelaran janda. Andi memainkan peranannya dengan cukup baik dan menasihati Sarah agar memaafkan semua orang yang menyakiti hatinya.

Klik gambar untuk info..

Tindakan Andi ini mendapat pujian ramai. Kali ini, satu lagi video Sarah dan Andi mendapat perhatian. Meninjau akaun Tiktok Hannankhaira_, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan gelagat Sarah yang mengomel kerana masih ada orang yang memberi komen negatif dan ingin block orang tersebut.

Andi yang menyedari Sarah mula ingin marah menyuruh Sarah supaya istighfar. Berulang kali Andi mengulangi ayatnya itu dan cara Andi menegur Sarah itu sangat sopan. Tergelak sahaja Sarah mendengar ayat Andi itu. Untung Sarah ada teman seperti Andi.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar )Β 

@hannankhaira_

#puterisarahliyana #andiarsyil #🀍🀍🀍🀍🀍🀍🀍🀍 #fyppppppppppppppppppppppp #🀍🌷_story🀍 #fyppppppppppppppppppppppp

♬ BCL wanita terbahagia – 𝐫𝐒𝐳𝐀𝐲𝐛𝐒π₯π₯𝐚𝐫

Sehingga kini, lebih 2000 tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bila di samping lelaki yang tepat.. nampak tenang.. sejuk hati.. Untung ada boyfren macamni.. Ada jin bisik dekat telinga PSL lah haha.. ”

” Andi ni bagus sangat.. semoga menjadi pembimbing Sarah.. Bagus ada orang bisik suruh istighfar.. ”

” Dengar je la ckp AA tu, insyaallah dpt pahala,dia ingatkan utk istifar, abaikan toksik, org toksik tu tgh bagi pahala cuma caranya bersabar, wallahuaklam.. ”

” Sarah ni sangat beruntung sangat.. di belakangnya ada seorang yang sering membimbingnya ke arah kebaikan.. contoh yg baik andy ni, kita plak yg melting tgk diaorang ni.. ”

” Bagus andy ni. Sentiasa mengingatkan. Soft je.. Majority mendoakan mereka berdua ni… insyaAllah mst ad doa2 kite yg d maqbul Allah.. ”

” Alhamdulillah, Andi sentiasa menenangkan Sarah dalam apa jua keadaan. Syukur dapat buah hati macam ni, selalu menenangkan. Bagus Andi, selalu bawa Sarah ke arah positif.. ”

” Bagus AA ni, sentiasa bagi nasihat yang baik untuk Puteri Sarah. Aa cool dan lebih matang.. Bakal imam suruh istighfar, terbaik lah.. ”

Klik gambar untuk info..

Andi merupakan seorang teman yang selalu membawa aura positif untuk Sarah. Ramai yang semakin suka kepada Andi kerana sifatnya yang tenang itu. Bertuah Sarah mempunyai teman seperti Andi. Andai ada jodoh antara Sarah dan Andi, pasti peminat tumpang gembira sekali.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Hannankhaira_

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT