Connect with us
HAN RIVER Vacuum

Artis / Selebriti

” Betul-betul macam orang kampung punya style.. ” – Netizen

Kongsi Suasana Menyambut Hari Raya Di Rumah Mertua, Penampilan Fasha Sandha Tanpa Secalit Solekan Raih Perhatian Ramai. Ini Baru Betul Natural Beauty. Cantik Dan Sempoi Sangat Fasha !!

Meninjau ke akaun Instagram Fasha Sandha, perkongsian terbaru Fasha ketika menyambut hari raya di rumah mertuanya telah meraih perhatian ramai. Fasha beraya di Rembau, Negeri Sembilan iaitu di kampung sebelah keluarga Aidil Aziz.

Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah penampilan Fasha yang simple dan tanpa secalit solekan di wajahnya. Gambar paling semp0i yang dikongsi Fasha ialah Fasha hanya memakai tshirt putih dan berseluar track bottom sahaja.

Shawl Airis

Fasha turut berkongsi beberapa gambar lain yang menunjukkan suasana di kampung. Antaranya gambar anak-anak Fasha dan juga adik-beradik Aidil. Nampak meriah suasana menyambut hari raya di kampung dengan cara sederhana.

Walaupun Fasha tampil tanpa sebarang solekan di wajah namun Fasha tetap cantik. Ramai yang memuji kecantikan semulajadi yang dimiliki Fasha. Kulit wajah Fasha tetap nampak cantik, segar dan halus.

Baju Barbie

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji sikap Fasha yang sentiasa merendah diri. Antara komen-komen yang diberikan :

” Fasha pandai bawak diri..suka tengok famili fasha.. cantiknya view kampung.. bestnya kampung aidil.. Tak makeup pun cantik weiii.. natural beauty.. nampak muda plak.. “

” Cantik… Alhamdulillah mata pun dah semakin sembuh.. kak fasha pakai tudung comel sgt .. elok dh kalo pakai tudung.. “

Arab Shawl

” Ghombau jem haaaa…sumo nak jumpo Girl. Pic no 9..wow..pndi adik gegurl posing.. love la u.. lenanya lah budak2 tdo.. “

” Untung ny fashasandha ada kg suami utk balik beraya dan bgumpul.. lps tu btl2 mcm org kg punya style masuk ja smua kelurga… “

” Satu2 ny artis pling humble..dlu tak suka fs tpi ntah la makin lama makin jatuh cinta weiii smjak2 dia dah berubah2.. “

” Fasha pandai bawa diri. Tahu balik kampung takde pun nak pakai baju lip lap lip lap, glemer¬≤ semua tu.. “

”¬†Ingatkan fasha tgh berlakon.. slmt hariraya…dkt kg akak ni…dkt masjid kg durian daun..tapi akak tk balik… “

Fasha sememangnya terkenal dengan sikapnya yang humble dan pandai menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan. Semoga Fasha sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta dan selamat hari raya aidilfitri kami ucapkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Makeup Toys

BAWAL INSTANT TIE BACK

Kaftan

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT