” Baru jer tengok Mukhsin tadi, Orked nak kahwin dah.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Seorang Lelaki, Adik Kepada Sharifah Amani, Sharifah Aryana Bakal Akhiri Zaman Bujang. Wah, Tahniah Diucapkan !!

Sharifah Aryana Syed Zainal Rashid Al-Yahya merupakan seorang pelakon sejak dari kanak-kanak lagi. Dia merupakan anak kepada Fatimah Abu Bakar dan boleh dikatakan kesemua adik-beradik Aryana terlibat dengan bidang seni terutamanya bidang lakonan.

Meninjau ke akaun Instagram Sharifah Amani iaitu kakak kepada Aryana, dia ada memuatnaik gambar Aryana bersama bakal suaminya. Dengan kapsyen bahawa adiknya itu bakal mendirikan rumahtangga tidak lama lagi telah membuatkan ramai peminat terkej0t.

Siapa sangka dahulunya Aryana masih kecil kini sudah dewasa dan bakal bergelar isteri. Terasa begitu pantas masa berlalu, tanpa disedari pelakon yang terkenal dengan watak Orked dalam filem Mukhsin ini akan berkahwin dengan jejaka pilihan hatinya tidak lama lagi.

Gambar yang dikongsikan oleh Amani ialah gambar mereka meraikan Aryana dan bakal suaminya seperti selalu diadakan oleh mana-mana bakal pengantin sebelum mendirikan rumahtangga atau dikenali dengan nama ‘bachelorette party‘.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini dihuj4ni ucapan tahniah buat Aryana dan ada juga yang mengus1k Amani supaya turut mendirikan rumahtangga. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ya Allah so happy for you Yana nak menjadi seorang isteri dah dia  Ani pulak? Selena g0mez sgt lah adik u ni. Soo sweet.. “

” Sometimes whenever I read your posts, I could hear the voice of Arw4h Mak Yasmin Ahmad delivering it. May Allah ease your sister’s journey towards marriage and may Allah ease your matters too amin .. “

” 0mg baru jer tengok mukhsin tadi. orked nak kawen dahh. congrats. Guess, its true, orked found her.. Semoga dipermudahkan segala urusan yana & her future husband.. “

” Wahhhh. Congratulations love birds.  orked dh nak kahwen. Baru je tengok Mukhsin semalam. Homaigadddd I feel old.. “

” Cute couple. Smoga kekal hingga ke Jannah. orkedd kecil dah nak kawen. Next is your turn Ani. yeayyy alhamdulilah … can’t waitttt.. congratulations yana.. “

” Syukur Alhamdullilah. Congratulations . all the best g3ng. dar4h manis. So cute la you guys. semoga dipermudahkan.. “

Sama cantik dan sama padan buat Aryana dan bakal suaminya. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan tahniah kepada Sharifah Aryana. Semoga segala urusan dipermudahkan dan majlis perkahwinan akan berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharifah Amani, Sharifah Aryana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..