” Banyaknya hadiah Soraya, dah macam hadiah kahwin dah tengok.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Hari Lahir Anak Ain Edruce, Soraya Yang Pertama Raih Perhatian Ramai. Comelnya Soraya Senyum, Nampak Meriah Betul Majlis !!

Wajah anak perempuan selebriti ini dikatakan mewarisi pesona manis sang ibu, bahkan namanya juga membawa makna yang cantik sebagai gambaran rupa paras yang dimilikinya. Selain nama yang klasik, wajah comel anak pengacara dan pelakon Ain Edruce ini raih tumpuan peminat.

Terbaharu, Ain ada berkongsikan beberapa gambar sempena sambutan hari lahir Soraya yang telah menyambut ulang tahun kelahiran yang pertama. Mengenakan gaun labuh, kelihatan Soraya tersenyum riang berada di hadapan kek hari lahirnya.

Tulis Ain di kapsyen, Ain mengucapkan terima kasih kepada para hadirin yang sudi hadir memeriahkan majlis hari lahir Soraya. Sempat Ain berseloroh jika setiap tahun sambutan hari lahir Soraya seperti ini, mesti dirinya akan p0kai.

Selain itu, meninjau di akaun Instagram Soraya turut berkongsi gambar Soraya menerima hadiah sebuah kereta mainan daripada daddy nya, Amirul. Sehingga kini, gambar sambutan hari lahir Soraya telah mendapat belasan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata menyukai perkongsian gambar oleh Ain dan memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Soraya. Antara komen-komen warganet adalah :

” Banyaknya hadiah Soraya, dah macam kahwin dah tengok. Selamat hari lahir Soraya, semoga jadi anak yang baik ya.. “

” Happy Birthday cute baby Soraya. Cantiknya Birthday cake Soraya, nampak macam meriah betul sambutannya.. “

” Mami dan Soraya sama-sama gojes, happy birthday Soraya. Manis lah Soraya senyum ca1r tengok, hehe.. “

” Hbd anak cantik, moga sihat selalu, panjang umur, murah rezeki ya cantiiik manis. Ger4m tengok Soraya.. “

” Wahhhh cutenya Soraya, nampak happy kemain Soraya tengok kek birthday. Happy birthday Soraya.. “

” Wahhh cntik yer dress soraya n4ya n4yaaaa nie. Nak tengok video Soraya unboxing hadiaahhhh pleaseeee, hehehe.. “

” Wahh banyak betul hadiah Soraya, meriah nampak. Kita pula yang tak sabar nak tengok hadiah apa Soraya dapat.. “

Alahai comel betul Soraya, patutlah ramai yang suka menatap wajahnya. Apa-apa pun, selamat hari lahir buat Soraya Muhammad Amirul Hafiz. Semoga Soraya sentiasa sihat dan menjadi anak yang solehah buat mummy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ainedruce, _itsmesoraya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..