“ Baiknya abang-abang dengan adik. Sejuk je hati tengok anak-anak berkasih sayang.. “ – Netizen

Video Gelagat Anak-Anak Memey Suhaiza Cur1 Perhatian Peminat. Part Mikayla Pel0k Abangnya Sweet Betul. Comelnya Mikayla !!

Keluarga Memey Suhaiza dan Norman Hakim sememangnya sebuah keluarga yang sangat dikenali dan sering menjadi tumpuan di kalangan peminat di Malaysia. Lebih-lebih lagi jika ianya turut melib4tkan keluarga besarnya bersama Abby Abadi dan Muhammad Faizal.

Jika dilihat hampir setiap hari Memey akan berkongsi gambar dan video yang memaparkan gelag4t anak-anaknya untuk tatapan umum. Terbaru Memey telah berkongsi video puteri bongsunya Mikayla Delisha yang telah mengejut abang-abangnya iaitu Mohamed Darwish Hakim dan Muhamad Dikhriz Hakim bangun daripada tidur. Bagusnya Mikayla dari kecil sudah belajar bangun pagi.

Apa yang menariknya setelah membangunkan abang-abangnya Mikayla sempat lagi mengajak mereka bermain ‘cak-cak boo’. Namun ajakannnya di sambut baik oleh abangnya, Darwish walaupun mereka masih lagi mam4i baru bangun tido. Dari kecil sudah nampak perwatakan penyayang dalam diri Abang Darwih, supportive betul.

Keakraban hubungan antara mereka bertiga telah membuatkan Memey berasa sangat terharu melihat keceriaan mereka. Manakan tidak keluarga yang bahagia dan harmoni sangat penting dan memberikan pengaruh yang besar dan positif dalam kehidupan. Memey pastinya gembira apabila anak-anak mereka terlihat menghargai antara satu sama lain.

Jom tonton perkongsian video di bawah :

View this post on Instagram

Assalammualaikum selamat pagi❤️ Tengoklah mikayla..dia kejut abg2 dia.. Abg tgh mamai lagi dia dah ajak main cak2 boo…tu tapi dia sebut “aapuuu” “aapuuu”😆😆🥰 Terharu mummy setiap hari bila tgk mcm ni.. Mummy selalu ingtkan anak3 .. kasih sayang tu paling penting dlm hidup.. Org yg hidup dlm kasih sayang , dia pun akn disayangi selalu inshaAllah.. Jadi mulakan dgn circle pertama.. “family” Bangun tido sblm buat apa2 hug each other.. appreciate each orther… Jgn lupa utk bgtau yg kita sayanggg org2 yg kita syg tu., Jgn segan jgn malu.. Kita hargai setiap masa k.. kita yg untung klu kita buat mcm tu… Semoga kita semua terus hidup dalam berkasih sayang kerana Allah.. InshaAllah❤️ Hi semuaaaa✌🏻apa khabar? . . Ps: mikayla dah mandi awal.. dah wangi sapu @babybalmbam.hq … lps ni abg2 plk.. siapa nak @babybalmbam.hq lagi?🍓🍊

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Perkongsian video ini telah menarik perhatian peminat dan di ruangan komen ramai yang memuji sikap dan telatah Mikayla yang terlihat sangat sweet apabila menarik dan lantas memel0k abang-abangnya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Sweet sgt Alhamdulillah sis sihat.. pagi ini kl hujan rahmat syukur.. “ Pandai nyaaa mikaylaaa, dah bangunnn dipel0k2 abang nyaaa.. Pandai nya dia pel0k.. “

“ Kak mey nak tanye, tudung yg warne putih mase kat klia otw nk p umrah Kak mey beli kat mane ya .. So lovely..i like.. Melting. “

“ I lap u more.. alolo so sweeetttt.. semoga terus berkasih syg hingga ke syurgaNya.. Keakraban adik beradik.. Sweetnya… “

“ Baiknya abg2 ngn adik… Penuh Kasih SAYANG n sentuhan manja.. Masya Allah, lemah lembut anak2 satu sama lain, Alhamdulillah.. “

“ Allahuakbar sweet gurl laa…suka tgk.. smOga mbsr jd ank sOleh sOlehah.. Sejuk jer hati tengok anak2 berkasih syg.. “

“ Waalaikumussalam, Selamat Pagi.. Pandai mikyla bangunkan abg2 dia,semoga keluarga kak memey sentiasa di berikan kesihatan.. “

“ Walaikumsalam.. comel mikayla bangunkan abg2 dia dari tidur.. Suka tgk keluarga memeysuhaiza penuh dgn kasih sayang moga sentiasa dlm rahmat allah dan murah rezeki memeysuhaiza sekeluarga.. “

Seperti yang diucapkan oleh Memey, kasih sayang sangat penting dalam kehidupan dan permulaaannya adalah keluarga. Keluarga merupakan institusi utama dalam mencorak segala aspek. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Mikayla dan keluarga sentiasa terus hidup dalam berkasih sayang antara satu sama lain, InshaaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG memeysuhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..