Connect with us

Artis / Selebriti

” Bagus arwah ni, berterus terang walaupun sak1t untuk diterima dari berpura-pura demi menjaga hati.. ” – Netizen

Video Throwback Arwah Suhaimi Saad Perjelaskan Isu Keluar Dari Kumpulan Inteam. Itu Sebenarnya Yang Terjadi Antara SS Dan Team Inteam. Kesian SS, Ramai Yang Salah Faham. Akhirnya Terjawab Persoalan !!

Kumpulan nasyid Inteam satu nama kumpulan yang gah suatu masa dahulu dan masih lagi kekal bertahan sehingga ke hari ini. Kegemilangan Inteam bermula ketika arwah Suhaimi Saad masih lagi menjadi anggotanya dan Suhaimi antara yang ramai peminatnya.

Namun ramai yang kecewa ketika Suhaimi meninggalkan kumpulan Inteam. Bertahun-tahun mereka bersama sebagai satu pasukan dan apabila Suhaimi tiada, terasa kekosongannya itu. Ura-ura banyak yang mengatakan Suhaimi ada k0nflik bersama kumpulan Inteam dan menjadi punca Suhaimi keluar daripada Inteam.

Klik gambar untuk info..

Meninjau akaun Tiktok Umi Syifa, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Suhaimi memberikan penjelasannya mengenai isu tersebut. Dek kerana terlalu ramai yang bertanya bila Suhaimi akan kembali bersama Inteam dan kenapa Suhaimi keluar, Suhaimi terpanggil untuk membuat video tersebut.

Bukan berbalah sebagaimana yang dicanang tetapi kerana komitmen Suhaimi yang besar menyebabkan Suhaimi tidak dapat menerima tawaran Inteam. Mereka masih bersahabat baik dan Inteam sendiri tidak dapat menerima ahli baru selain Suhaimi sahaja sebagai ahli. Sampai ke hari ini, Inteam tidak mencari pengganti Suhaimi.

Jom tonton video di bawah ( sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) :

@nursyifa_95

Replying to @munirahsyakirah #inteam #suhaimisaad

♬ Instrumen Sholawat Sedih (Piano Biola) – Yuda pratama

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 7000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Owhhh baru persoalan aku selama ni dah terjawab.. ingat diorang ni Ada konflik sampai SS keluar pastu dalam live bila suruh nyanyi lagu inteam ss kadang-kadang tak nak nyanyi.. ”

” Okay dah faham.. kluar inteam sbb jadual dah lain bila pindah kelantan.. and ada nama sendiri sbg syarikat.. penjelasan terbaik.. ”

” Memang terbaek ukhuwah pershbtn korang semua.. ini yg dikatakan sahabat dunia akhirat. terbaik persahabatan diorg ni kekal smpi ketiadaan SS.. ”

” Bagus arwah ni ada sikap.. berterus terang walaupun sakit utk dtrima.. drpd dmi mnjga hati kwn2 kita berpura-pura.. alfatihah.. ”

” In-Team syg arwah SS,diorang takkan cari ganti. sahabat sejati.. luar biasa persahabatan diorg. saling hormat mghormati.. ”

” Nampak sebak Ss bercerita.. Ss keluar inteam sebab komitmen.. mereka semua berkawan baik. itulah InTeam.. ”

” Patutla aku pelik, in team x ambik peganti.. kalian contoh sahabat yang baik. inteam ni bagus… tak pernah burukkan ahli yg keluar.. ”

Klik gambar untuk info..

Terjawab persoalan yang bermain di benak peminat Inteam. Yang digembar-gemburkan Suhaimi ada masalah dengan Inteam sebenarnya tidak benar. Lihatlah anggota Inteam semuanya hadir dan mengiringi perjalanan akhir Suhaimi. Semoga Suhaimi tenang di sana dan ditempatkan di kalangan orang-orang beriman.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Umi Syifa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT