” Baby bump kelihatan, tahniah sis. Patut lah makin berseri-seri sekarang.. ” – Netizen

Kongsi Beberapa Gambar Beraya Bersama Sanak Saudara, Namun Netizen Mula Perasan Perubahan Diri Jihan Muse. Alahai Comel Je Perut Tu, Andai Benar, Tahniah Jihan !!

Hujung tahun lalu, pengacara terkenal, Jihan Muse menafikan dirinya kini sedang hamil anak kedua seperti yang hang4t dikatakan netizen ketika dia mengacarakan program Geg4r Vaganza musim kelapan (GV8).

Namun kalau yang perasan, buat masa sekarang Jihan kurang aktif dalam industri seni. Malah dia juga sudah jarang berkongsi gambar-gambar terbarunya di Instagram. Namun kalau ada pun, banyak yang memaparkan Jihan memakai baju yang agak besar.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Jihan, telah berkongsi beberapa gambar ketika dapat beraya bersama sanak saudaranya. Walau bagaimanapun, gambar kedua Jihan cantik mengenakan baju merah hati kelihatan jelas ‘baby bump’.

Perkongsian gambar tersebut telah menjadi perhatian warganet dan bualan di ruangan komen. Ada yang menyak4t Jihan bahawa Jihan tidak lagi boleh menyembunyikan perutnya yang kian membesar kepada umum.

Ikuti perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya memberikan kata ucapan tahniah dan selamat hari raya buat Jihan sekeluarga. Antara komen-komen menarik adalah :

” Gambar second tu nampak baby bump sangat, tak boleh sembunyi lagi, haha. Selamat hari raya Jihan sekeluarga.. “

 ” Wahh akhirnya dah nampak perut tu, hehe, tahniah Jihan dalam diam2. Selamat hari raya aidilfitri Jihan.. “

 ” Tahniah Jihan, Alhamdulillah dah besar perut tu. Nampak meriah lah gambar Jihan beraya bersama keluarga.. “

 ” Baby bump kelihatan, tahniah sis. Patut lah makin berseri-seri sekarang. Semoga segala urusan nanti dipermudahkan.. “

 ” Dah agak Jihan pregnant, hehee tahniah semoga Jihan dan kandungan sentiasa dalam keadaan sihat, selamat hari raya Jihan.. “

” Pic no 2 tu memang lawa betul lah baju merah. Nampak berseri ibu mengandung ni, tahniah Jihan.. “

” Lahh Jihan mengandung ke, tak tahu pula. Apapun tahniah Jihan, selamat hari raya Jihan, maaf zahir dan batin.. “

Wah jelas ‘baby bump’ Jihan. Meskipun hingga kini tiada sebarang kenyataan daripada tuan badan sendiri, kita doakan yang baik-baik buat Jihan. Semoga segala urusan Jihan sentiasa dipermudahkan, selamat hari raya Jihan !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jihan Muse

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..