” Video ni mula-mula kelakar tapi diakhiri dengan air mata.. ” – Netizen

Video Pak Azad Bersalaman Dengan Ibunya Buat Peminat Turut Tersentuh. Ad0i Awal Dah Tergelak-Gelak Tengok Pak Azad Mengus1k Mak. Tapi Part Pel0k Tu Auto Sed1h. Kasihnya Seorang Ibu !!

Siapa tidak kenal dengan Azad Jasmin atau lebih dikenali sebagai Pak Azad. Suka berjenaka dan mengus1k semua orang, ahli keluarganya juga tidak terkecuali. Gelagat Pak Azad sememangnya kerapkali membuatkan peminat terhibur.

Meninjau akaun Instagram Eira Syazira, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Pak Azad bersalaman dengan ibunya pada pagi Syawal. Kalau tidak mengus1k bukan Pak Azad namanya. Ibunya hanya tergelak sahaja melihat kerenah anak lelakinya ini.

Mencuit-cuit pipi dan tangan ibunya ini, Pak Azad buat semua yang ada di situ ketawa melihat gelagatnya itu. Kata Eira dalam nada bergurau kepada ibu mertuanya itu, Pak Azad yang paling banyak d0sa.

Namun saat Pak Azad memel0k ibunya ini, terkeluar ayat berbunyi ‘ i love you’ dari mulut si ibu dan air matanya tidak mampu ditahan lagi. Seb4k jadinya peminat melihat adegan anak dan ibu seperti ini.

Jom tonton video di bawah :

Kasihnya seorang ibu yang tidak ada tol0k bandingnya. Video yang asalnya mencuit hati akhirnya membuatkan peminat turut seb4k tanpa sengaja. Antara komen-komen peminat :

” Ala video ni kelakar tapi bila part pel0k, auto sed1h.. Anak yang banyak keren4h lah yang mak selalu rindukan.. “

” Suka mengusik mak dia… mak pun sporting sgt… kasih mak kasih yg tulin sejati.. mak saya dh tk ada, rindu pel0kan mak.. “

” Tetiba2 menitik air mata ni teringat kt mak sendiri. Video ni mula-mula kelakar tapi diakh1ri dengan air mata.. “

” Walaupon video ni kelakar2 tp seb4k rasanya Allahu Akbar. Kasih sayang ibu yg ternilai. Eira pot0ng bawang lak huhu.. “

” Saya kejap menang1s kejap gelak. Senang hati ibu dapat anak macam ni.. selalu buat ibu terhibur.. “

” Untungnya yg masin Ada mak dapat pel0k. Al fatihah buat kedua2 arw4h ibubapaku Semoga ditempatkan bersama owg2 yg beriman aamiin2.. “

” Part i love you tu auto sed1h, kasih ibu yang tidak akan ada penghujungnya. Dari elok-elok gelak tengok kenak4lan Pak Azad, dah jadi menang1s.. “

Nilai kasih sayang yang tidak dapat diukur dengan wang ringgit. Semoga ibu pak Azad dikurniakan Allah kesihatan yang baik, umur yang panjang dan sentiasa gembira bersama anak, menantu dan cucu-cucu tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eira Syazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..