” Ayat sent4p hujung tu, tak tahu lah nak cakap apa wei.. ” – Netizen

Video Sharifah Shahirah Membebel Selepas Habis Bershopping Buat Ramai Terhibur. Dah Kenapa Tak Puas Hati Tu Sampai Jadi Pengguna Tak Bijak Pula !!

Siapa tidak kenal dengan Sharifah Shahirah binti Syed Abu Bakar Al-Khaired atau lebih mesra dipanggil Shiera. Beliau popular sebagai seorang pelakon, pelawak dan pengacara TV. Sikap Shiera yang gemar membuat lawak pastinya membuatkan penonton tidak kering gusi.

Beliau juga merupakan adik kepada pelakon Sharifah Haslinda dan kakak kepada pelakon Sharifah Sakinah. Kedua-dua adik-beradiknya ini juga aktif berlakon sehingga kini. Menjenguk ke akaun Instagram Shiera, beliau sering mengemaskini akaunnya itu.

Ada sahaja perkara yang mencu1t hati yang dikongsikan oleh beliau sama ada videonya, anak-anak atau keluarga. Sehingga kini seramai 1.2 juta orang mengikuti akaun Instagram Shiera dan beliau juga mesra melayan komen-komen para peminat.

Menerusi akaun Instagram, Shiera telah berkongsi videonya selepas selesai membeli bel4h di sebuah pasaraya. Shiera telah menyatakan dirinya seorang pengguna yang tidak bijak kerana beliau tersilap membuat percaturan dalam berbelanja.

Jom tonton video di bawah :

Ada juga netizen yang berkongsi pengalaman yang sama dan ada juga yang terhibur mendengar kisah Shiera ini. Antara komen-komen mereka :

” Ayat sent4p hujung tu .. halah3 x th la nk ckp ape wei.. “

” Haha kesian sis.. Bertabah jer lah yer.. “

” Kak shiera tag Giant Malaysia biar dorang tengok… mesti ada kes1lapan tu.. mna tau dpt.. “

” Lawaklah. Betoiii laa ampa xbijakkk.. “

” Hahahha kelakar la kak shiera. Bijak berbelnja.. haha.. “

” Tuntut balik kak. mana boleh biar.. “

”¬†Yer la x bijak sian… x pe lain kali soppin lgi.. “

” Ooh sungguh X bijak .. lenkali Tanya dulu.. “

Bertabahlah Shiera. Lepas ni kalau berbelanja kita selidik dulu promosi yang ada barulah kita berbelanja. Tapi apa pun perkongsian Shiera ini boleh juga membantu orang lain yang ingin berbelanja selepas ini. Bak kata Shiera jadilah pengguna yang bijak !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharifah Shahirah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..