” Apa ni comel ter0k Soffya, suara manja sangat bud4k kecik ni.. ” – Netizen

Gelagat Ayya Soffya Di Usianya 11 Bulan Buat Peminat Ger4m. Alahai Comelnya Ketawa Soffya, Gigi Dua Bat4ng Tu Cute Je Tengok !!

Anak ketiga pelakon dan usahawan, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal bernama Ayya Soffya sering mendapat tumpuan peminat. Malahan sejak Soffya dilahirkan lagi, perkembangan si comel itu sering mendapat perhatian peminat. Soffya juga turut mempunyai seorang abang bernama Attar dan seorang kakak bernama Hayla.

Soffya yang dilahirkan 1 Disember tahun lalu kini sudahpun 11 bulan usianya. Soffya membesar dengan sihat dan menjadi antara anak selebriti yang popular di kalangan peminat. Setiap kali gambarnya dikongsikan pastinya mendapat tanda like dan komen yang banyak daripada peminat.

Meninjau akaun Instagram Ayya Soffya, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Soffya yang sedang seronok membuat mim1k muka dan bermain dengan lidah. Soffya yang memandang tepat ke arah kamera jelas terlihat wajah comelnya itu.

Semakin ceria Soffya dan wajahnya itu memang persis sama dengan wajah Wawa. Sudahlah bermata bulat, pipi pun semakin ‘labuh’ menambahkan lagi comel wajahnya Soffya. Lebih-lebih lagi senyuman Soffya bertambah manis dengan kelihatan dua batang gigi bawahnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Tak pernah tak comel bud4k Soffya ini dan gelagatnya ini membuatkan ramai peminat jadi ger4m. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya Ayya Sofea ni, pandai dah masya Allah. So cute manis senyuman diaa. Manis macam mamanya jugalah Ayya.. ” 

” Ya ALLAH.. 10 kali lh repeat happy ja tgok.. Ger4m apeee ni comel ter0ks Soffya. Suara manja sangat bud4k kecik ni.. ” 

” Comelnya bud4k kecik ni. Ingat kat anak pulak tengok rambut tu. Copiaaa buat ger4am je.. Dah pandai main-main Ayya.. ” 

” Love u ayya…. Comel sungguh kamu nak. Comelnye.. love love laaa. sehat dan makin pintar terus.. “

” Cutenya tahap infinity ni. Comeeyy lah ayaa nii, rasa nak gig1t hihihi. Comelnya.. Semoga sopia jadi anak yg sholehah.. “

” Amboi panjang nya lid4h comel sgtt. comelll nyaa copiaaa .gigi tu eii cutee nampak.. ” 

” Soffya comel macam anak patongggg… Saya penggemar soffya dari Ind0nesia. Comel sangat-sangat senyum tu, manis macam gula.. ” 

” SubhanaAllah, comelnya ayyasoffya. Nak anak macam nii. Ger4mnyee tgok sopiaa niee. Cute sgt.. “

Cepat masa berlalu Soffya bakal menyambut ulangtahun pertamanya sudah bulan hadapan. Semakin membesar semakin cantik Soffya dan banyak telatahnya yang selalu membuat peminat ger4m. Apa pun, semoga Ayya Soffya membesar dengan sihat dan sentiasa ceria selalu di samping keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayya Soffya, IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..