” Apa ni, beran4k ke tak ? Ad0i lawanya lah.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Anzalna Nasir Ketika Majlis Tahnik Anak Keduanya Raih Pujian Peminat. Wah Baru 2 Hari Bersalin Dah Nampak Slim Dan Cantik. Tak Nampak Macam Orang Berpant4ng, Dah Macam Pengantin Baru Je, Huhu !!

Anzalna Nasir selamat melahirkan cahayamata keduanya pada 20 Mei yang lalu. Merahsiakan jantina anaknya ini, peminat juga menanti Anzalna mengumumkan lebih terperinci mengenai bayi comelnya ini pada ketika itu.

Pada perkongsian terdahulu, Anzalna dan suaminya Hanif Zaki memuatnaik sekeping gambar yang memaparkan wajah serta nama cahayamata baru mereka itu. Memilih nama Mohamad Emirhan yang bermaksud ‘Princely Ruler’, wajah Emirhan menjadi tumpuan ramai.

Meninjau entry terbaru Anzalna di akaun Instagramnya, telah dikongsikan pula sekeping gambar terkini Anzalna. Cantik dan bergaya dalam busana berwarna putih, Anzalna tetap nampak jelita sekalipun sedang dalam proses berpant4ng.

Tak pernah tak cantik, itulah Anzalna yang dikenali oleh peminat. Baru beberapa hari melahirkan anak, nampak sihat dan berseri-seri Anzalna. Kata peminat, Anzalna tidak kelihatan seperti wanita dalam pant4ng. Bajunya pun nampak elegant macam baju kahwin pun ada, hehe.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Anzalna ini mendapat perhatian dan ramai peminat yang memuji kecantikan Anzalna. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Punya cantik dalam pant4ng, vass kebab0m. Kita selebet je dalam pant4ng haha.. Tak pernah tak elegant Anzalna ni.. “

” Cantiknya sis Anzalna ni, dalam pantang pun cantik. G0rgeous betul mommy eidrees dan Emirhan.. “

” Apa ni, beran4k ke tak ? Ni mesti majlis raya ni, sentiasa cantik Anzalna ni tak macam lepas beran4k pun. Glowing je.. “

” Cantiknya, jem betul tengok. Segaknya dalam pant4ng pun, mau aku gem0k macam badak air.. “

” Macam tak ada apa-apa jadi je haha. Ad0i lawanya lah, pant4ng masih steady maintain cantik apa citaaa.. “

” Manusia ke pari-pari ni, pantang mood cantik macam ni. Kemainn baju macam pengantin baru lah.. “

” Tak baik t1pu tau, mana aci buh gambar lama haha. Eeii macam ni lepas pant4ng, punyalah lawa.. “

” What is this ? I’m on 2nd day of confinement still on tshirts suami and kain batik haha. Cantiknya Anzalna ni, pant4ng pun cantik oiii.. “

Cantik sungguh mommy anak dua ni, ala-ala pengantin baru. Kagum peminat dengan penampilan Anzalna walaupun dalam pant4ng. Apa-apa pun, semoga Anzalna gembira selalu bersama suami dan anak-anak tersayang. Selamat meneruskan pant4ng Mommy Emirhan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..