” Apa gelak-gelak di ruangan komen ini, sampai hati.. ” – Haqiem Rusli

Haqiem Rusli Kongsi Gambar Throwback Wajahnya Ketika Di Bangku Sekolah Menengah Namun Jadi Bahan Usikan Peminat. Wah Lain Muka Haqiem Dengan Sekarang. Nampak Gar4ng La Haqiem !! 

Kemerduan suara dan ciptaan lagu komposer muda, Haqiem Rusli sering mendapat perhatian peminat di masa kini. Pasti ramai yang sedia maklum Haqiem dianugerahkan Bintang Paling Popular Anugerah Bintang Popular ABPBH 33 bulan lalu. Banyak lagu nyanyian Haqiem menjadi siulan ramai.

Meninjau akaun Instagram Haqiem Rusli, telah dikongsikan sekeping gambar throwback ketika Haqiem masih di bangku sekolah. Melihat pada pakaian uniform sekolah yang dipakainya itu terutamanya warna seluarnya itu, Haqiem ketika itu berada di sekolah menengah.

Menulis di kapsyennya bahawa dia adalah g4ngster dusun nanding dahulu dan Haqiem bakal membuat persembahan di Anugerah Melet0p Era yang dijangkakan berlangsung pada 20 Disember nanti. Wajah Haqiem waktu ini nampak sedikit gar4ng.

Minggu lalu, Haqiem ada berkongsikan satu gambar yang tertera namanya dalam background berwarna merah jambu. Berjanji sekiranya postingnya itu mencapai 30 ribu likes dan 10 ribu komen, Haqiem akan memakai pakaian berwarna merah jambu ketika Anugerah Melet0p dan hasilnya 60 ribu tanda suka dan 10 ribu komen diraih pada kapsyen ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Haqiem itu menjadi tumpuan dan us1kan peminat. Alahai muka tu serius betul dan sempat juga peminat mengus1k mengenai janji Haqiem untuk berpakaian warna pink nanti. Antara komen-komen mereka :

” Ini bud4k la yg main bola pakai topi ni hahaha. S4ngkeng sangat ni. Perghh muka p4ilang tu.. Muka n0tty boy ade sikit kt situ.. “

” Bud4k ni dulu nyanyi lagu isabella menjadi tumpuan betul. dia nyanyi masa kat ajl 2008,siap dia hent4k kaki sekali, hahah.. “

” Saya ingin menjadi komposer ya.. g4ngster apo tu qiem, haha.. g4ngster jiwa touching, comel sangat muka masa ni, hahah lucu pun ada.. “

” Hahahah ya ampun, kalau ginilah rupa g4ngsternya, sump4h tak tak0t hahaha.. g4ngster dusun ni ke yg pkai pink nanti tu.. Tak sabar nak tengok hahaha.. “

” Copy paste muke mak 100%. ni g4ngster sekolah nanding, g4ngster suara mantap.. bikin cair orang dengar.. “

” Haha bud4k kaki nyanyi dulu ni kem. kasi chance la qiemilio nak gelak tengok gambar ni.. seriusnya muka dia. takot we all. hahaha.. “

” Hands0me doeeee ishhh.. Patut lah ramai peminat..Hensem betul.. jauh beza naa dgn skrg.. g4ngster tau.. tgk tali pinggang pon dah tau hahah.. “

” Nampak sangat ni time form 1 or form 2 ni hahahahah.. tgok tali pinggang boleh tau dah.. Rindu tgk haqeim time idola kecil. Time tu lagi dah minat sebab kalau tarik tinggi suara tu.. “

Nampak berbeza juga wajah Haqiem dahulu jika dibandingkan dengan sekarang. Apa pun, Haqiem kini sudahpun berjaya membuktikan kemampuan dirinya dan semoga kejayaan demi kejayaan mengiringi setiap perjalanan seni Haqiem selepas ini. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haqiem Rusli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..