” Gigih sampai merangkak-rangkak Hun.. ” – Netizen

Video Hun Haqeem Mengus1k Orang Melat4h Di Set Penggambaran Buat Peminat Terhibur. Amboi Hun, Nak4l Sungguh, Bab Merangkak Tu Yang Tak Boleh Tahan !!

Hun Haqeem atau nama sebenarnya Haqeem Bin Hermy, mula dikenali ramai melalui drama Kampung People. Anak kelahiran Kuching Sarawak ini memegang watak sebagai Jaafar di dalam drama tersebut. Watak Jaafar yang kelakar telah berjaya mencuit hati ramai peminat.

Melalui perkongsian Hun di Instagramnya, Hun yang memakai baju biru dilihat sedang merangkak-rangkak di tepi dinding untuk memeranj4tkan seorang kru yang dikenali sebagai Hadiy Rahman. Video ini dirakamkan di set penggambaran Angkar4 Cinta yang sedang ditayangkan di kaca TV.

Tindakan Hun itu membuatkan kru tersebut yang sedang bermain handphone dan bersantai duduk di atas kerusi terkej0t. Apa yang menarik perhatian adalah gelagatnya yang terus melat4h walaupun Hun sudah memberhentikan us1kannya.

Walaupun hanya beberapa saat, namun reaksi kedua-duanya itu mengel1kan hati dan sudah pastinya kru yang terlib4t terhibur dengan gelagat mereka. Ini sedikit sebanyak dapat menghilangkn tek4nan yang dihadapi mereka di set penggambaran tersebut.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Hun yang mencuit hati mendapat perhatian ramai. Rata-rata peminat menyifatkan Hun kelakar dan nak4l. Antara komen-komen peminat adalah :

” Kalau bab kac4u org melat4h, memang no 1 yee hunhaqeem, Hahahahaha terhibur, Nak4l la awk ni tiber, hahhaha jarang org hensem kelakar.. “

” Memang buat ap2 semua cute kan issshhhh, Org lama2 kata jgn us1k org yg melat4h, nanti berjangk1t.. Hun suka eh kac4u orng mlatah , but lawak la.. “

” Alahai suka nau us1k org ea comel btul la, Dengan i sekali terperanj4t ni ha, Awak ni kalau bab2 kac4u Orang memang pandai kan… Dah tak meraj0k ke tu.. “

” Abg hun haqeem ni kalau tak kacau orng tak sah kn kalau tak meraj0k tak sah itu lh abg hun haqeem semua leka, Boleh tahan nak4l menyak4t orang .. “

” Kalau hunhaqeem bab org melat4h mesti cute dia buat org tu melat4h tapi lawaklah hunhaqeem buat dia melat4h sampai pnjg nau jer1tnya, hunhaqeem membuatkan i ketawa.. “

” Sanggup merangkak tu, cutenye merangkakk, I pon terikot ternganga sekali. Hahahahah, alolo comel jee dia hiburkan hati orang, mau tercab0t ank tek4k dia kalo lagi sejam.. “

” Omo omo ottokke,eee comellls laa arghhh agaga, hilang tekan4n layan video ni hahahha, Punya lah merangkak aduhaii macam bud4k bud4k, Gigih sampai merangkak-rangkak Hun.. “

Hun ni kelakar dan pandai menceriakan keadaan. Kadang-kadang kita memang memerlukan suasana positif untuk lebih bersemangat membuat kerja. Apa-apapun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Hun berjaya dalam bidang lakonan yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hun Haqeem

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..