Connect with us

Artis / Selebriti

” Anak Mamu memang sempoi. Rockers paling comel.. ” – Netizen

Sharnaaz Ahmad Kongsi Video Jebat Jayden Bermain Drum Buat Ramai Terhibur. Wah Pandainya Jebat Main Drum. Dengan Background Cuaca Hujan Dan Petir Kat Belakang Tu, Dah Macam Music Video. Hebat Lah Jebat !!

Si cilik bernama Jebat Jayden ini seringkali mencur1 perhatian lensa media dan warganet. Hari demi hari, semakin banyak yang Jebat tonjolkan baik dari percakapan atau pun perbuatan. Selain petah bercakap, Jebat juga menunjukkan bakatnya dalam bermain alat muzik antaranya drum.

Sebelum ini, Sharnaaz ada berkongsikan bagaimana Jebat melayan muzik video kumpulan rock dan ianya mencuit hati ramai. Kali ini Sharnaaz kongsikan lagi video Jebat bermain drum. Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, video tersebut dapat ditonton.

Klik gambar untuk info..

Tulis Sharnaaz di ruangan kapsyen berbunyi ‘ Terima lah anak didik acapkristal dengan lagunya Debunga Wangi’ . Melihat gaya Jebat memuk0l drum itu membuatkan ramai yang memuji kebolehannya itu. Ini bukan biasa-biasa, baby dah big boy lah.

Dengan iringan muzik dan puk0lan drum Jebat, video ini juga berlatar belakangkan cuaca hujan serta petir dan ianya kelihatan seperti sebuah muzik video. Alahai Jebat, kecil-kecil lagi sudah tunjuk bakat seninya. Bermain alat muzik pandai, berlakon pun Jebat pandai.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Sharnaaz ini sehingga kini telah pun meraih lebih 37 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Kilat kat belakang bagi feel music video mattt.. Woohooo caya lah Jebat.. Mantap anak baba.. bakat boleh digilap lagi ni.. ”

” Tudiaaaa…. baguih punya drummer… Ni MV ka? Kilat berdentam dentum di belakang.. steady jebat jay.. bijaknya Jebat anak soleh ni.. Tahniah.. ”

” Eeeee hensem lah baby niii eee geram.. Mantap heavymetal satu kali jebat.. Background blkg tu paling mahal… power jebat.. ”

” View belakang tu buat hang lagi style Jebat. Mantap anak muda, Bakat besar.. bakal pengganti drummer Cromok.. ”

” Waa baby Jebat dah pndai main drum.. Mesti anak mamu satu hari nanti jadi drummer rock terkenal tanah air. Amin.. ”

” Perhhhhh.. gaya tu yang penting baby.. Power ni, nanti jadi power macam Acap Kristal… mantui Ahh Jebat.. ”

” Sangat berbakat rupanya.. memang kena dengan view belakang.. Anak mamu memang sempoi.. rockers paling comel.. ”

Klik gambar untuk info..

Mantap lah Jebat, ada gaya seorang drummer yang hebat. Bakat sudah ada, jika digilap lagi sampai bersinar tak mustahil Jebat boleh menjadi drummer terkenal apabila besar nanti. Apa-apa pun, anak baba seorang ni memang sempoi dan power.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT