” Amboi Zoey, rambut tu versi kartun Narut0.. ” – Netizen

Jasmin Hamid Kongsi Gambar Kenangan Bersama Pelakon- Pelakon Drama’ B0ng’. Namun Penampilan Pelakon Zoey Dalam Gambar Tersebut Jadi Perhatian Ramai. Wahh, Rambut Tu Yang Tak Menahan !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelakon senior, Jasmin Hamid telah berkongsi gambar dia bersama pelakon-pelakon lain ketika bersama-sama membintangi drama berseri ‘ B0ng’. Untuk pengetahuan semua, drama tersebut cukup popular dan diminati ramai pada tahun 2009 yang telah bersiaran di TV9.

Gambar yang dikongsikan oleh Jasmin itu turut serta ada bersama adalah pelakon Dato’ Mustapha Kamal, Zoey Rahman, Fimie Don, Mysarra Syahfiedzrien dan Nurul Aqilah Faiqah. Malah ujar Jasmin pada postingnya, ‘anak-anaknya’ dalam drama tersebut kini semuanya sudah dewasa.

Gambar kenangan itu telah membuatkan ramai peminat yang merindui drama tersebut mengimbaukembali  kenangan drama tersebut. Kongsi Jasmin pada umum,  Drama ‘B0ng’  juga pernah memenangi Anugerah Drama Berant4i Terbaik menerusi Anugerah Skrin TV3.

Gambar yang dikongsikan Jasmin itu telah mendapat hampir tujuh ribu lebih tanda suka dan seratus lebih komen daripada warga netizen yang turut berkongsi cerita dan mengimbau nostalgia menonton drama tersebut yang dikatakan begitu mendapat tempat di hati penonton sewaktu ditayangkan pada masa itu.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, wajah pelakon Zoey Rahman telah mencur1 perhatian netizen kerana melihat penampilan rambutnya yang dikatakan seperti kartun ‘ Narut0’. Antara komen-komen netizen adalah :

” Habis style lah rambut tu yer, zaman tu memang cukup popular lah rambut pac4k mcm ni, ala-ala Narut0.. “

” Amboi Zoey, rambut tu versi kartun Narut0. Memang mengimbau kenangan gambar ni, suka betul saya drama ni.. “

” Habis hensem lah Zoey sekarang, sekarang lagi hensem kot Zoey, dah jadi jejaka korea sekarang. Dah besar anak-anak kak Jasmin yer.. “

” Kenangan, drama dulu memang best-best tau. Sal4h satu drama ni lah saya suka, tak pernah b0san sedia depan tv  untuk tggu cerita ni.. “

 ” Yang kecil-kecil depan tu pun ger4m tengok, hehe dah besar semua. Zoey sekarang lagi kacak, zaman remaja dahulu pun kacak.. “

” Zoey punya rambut memang terbaik, aku pun terjeb4k buat rambut mcm ni dulu. Drama ni memang best lah tengok.. “

” Terbaik, memang layak memang anugerah, sbb drama ni best sangat tau. Boleh ulang tak drama ni kat stesen tv mana-mana.. “

Tak sangka gambar Zoey itu elah mendapat perhatian netizen yer, gar4-gar4 gaya rambut yang digayakan oleh Zoey di dalam drama tersebut. Apa-apa pun, terima kasih Jasmin kerana dapat mengembalikan nostalgia penonton dengan perkongsian ini. Semoga semuanya terus berjaya di masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jasmin Hamid, Zoey Rahman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..