” Tak makeup pun lawa kak, bukan semua orang berani ded4h wajah sebenar.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Tanpa Secalit Solekan, Wajah Polos Jasmin Hamid Raih Pujian Peminat. Wah Lagi Nampak Ayu, Cantik Semula Jadi Ni !!

Pelakon senior bernama Jasmin Hamid sudah lama menapak dalam dunia seni hiburan tanahair. Selain bakat lakonannya yang hebat, kecantikan yang dimiliki oleh Jasmin turut membuatkan peminat mengaguminya.

Semakin sibuk di lokasi penggambaran, salah satu drama yang bakal dibintangi oleh Jasmin adalah drama 7 Hari Mencintaiku 3. Drama adaptasi novel oleh Siti Rosmizah ini menjadi fen0mena sejak dari musim 1 dan 2 lagi.

Jasmin turut berkongsikan sekeping gambarnya yang tidak langsung dicalit solekan dan tanpa bulu mata p4lsu. Kata Jasmin untuk musim ke 3, wataknya berbeza daripada sebelumnya dan ianya adalah cab4ran untuk Jasmin melakonkannya.

Penampilan Jasmin ini benar-benar berbeza kerana selalunya Jasmin hadir dengan solekan tebal dan diserikan lagi dengan bulu mata p4lsu. Kecantikan sebenar dengan kulit bersih dan pol0s sebegini bukan selalu selebriti mended4hkan kepada umum.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Jasmin ini telahpun meraih pujian dan lebih 2000 likes daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Tak mekap pun lawa kak, bukan semua orang berani ded4h wajah sebenar. Salute you kak jasmin, cantik dan ayu.. “

” You look more g0rgeous without thick makeup. Bersih mka, bila bahagia buat muka mony0k pun tetap berseri kak Jasmin.. “

” G0rgeous with bare face. Min lagi cantik tanpa make up, muka ori cantik semulajadi. Nampak lain macam bukan Jasmin Hamid tapi dia ni haha.. “

” Tetap cantik walau pun tanpa make up… lagi nampak muda. Bersih wajah Jasmin memang cantik dan berseri-seri.. “

” Cantiknya, tetap lawa tanpa solekan. Tak puas tengok lah, tak nampak tua langsung kak Min ni. Muda selalu.. “

” Cantiknya natural beauty, tak makeup pun tetap cantik. Simply beautiful without make up sis. Tak sabar nak tengok lakonan kak min.. “

” Wah lagi ayu Puan Jasmin Hamid tidak bermekap. Tetap manis, ayu sungguh. Muka fresh gitu, alahai awet muda tau.. “

Dengan makeup cantik, tanpa makeup pun lagi ayu wajah Jasmin ni. Pastinya peminat juga tidak sabar menunggu Ramadhan ini untuk melihat kelainan pada lakonan Jasmin. Apa pun, good luck Jasmin dan semoga success selalu dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jasmin Hamid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..