” Sekali tengok tadi ingatkan Erra Fazira, makin cun lah Abby.. ” – Netizen

Abby Abadi Kongsi Gambarnya Yang Mengenakan Solekan Dan Filter Cur1 Perhatian Ramai. Wahh, Memang Cantik. Sekali Tengok Iras Erra Fazira !!

Sebelum ini, pada tahun lalu, pelakon yang terkenal dengan watak Inspektor Aliza dalam Gerak Khas iaitu Abby Abadi telah berkongsi di mana dirinya telah membuat pembed4han ik4t perut atau b4riatric selepas berat badannya suk4r hendak dikawal.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Abby telah berkongsi gambar terbarunya bersama anak kecilnya, Darda. Kali ini dilihat di dalam gambar tersebut, wajah Abby yang mengenakan solekan jelas terlihat begitu cantik. Begitu juga dengan anaknya, Darda yang begitu comel dengan rambut t0cangnya.

Di dalam perkongsian gambar tersebut, wajah Abby kelihatan lebih runc1ng membuatkan wajahnya benar-benar berubah. Tidak hairanlah gambar tersebut telah mendapat tanda suka yang ramai daripada followers yang sering mengikuti perkembangan dirinya.

Tetapi di dalam kapsyennya, Abby memberitahu bahawa jang4n terped4ya denganĀ  gambarnya kali ini kerana dia selain mengenakan solekan, Abby juga menggunakan filterbagi menambahkan lagi kesannya. Menurut Abby lagi, hanya dia yang menggunakan Filter manakala anaknya, Darda sememangnya comel semulajadi.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecantikan Abby dan dikatakan wajah Abby apabila bersolek dan ditambah filter kelihatan mirip seperti pelakon Erra Fazira. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Sekali tengok tadi ingat kan Ig kak Erra Fazira, rupanya kak Abby Abadi. Cutenya Darda ni, rasa nakĀ  macam nak pel0k.. “

” Manissnya senyuman mu, cantik dari dulu kak Abby, dah macam kembar Erra Fazira pulak bila sekali tengok.. “

” Cantiknya mama Darda, makin melet0p lah. Semoga Abby sentiasa sihat selalu dan bahagia bersama keluarga tercinta.. “

” Dah memang lawa, makeup lagi cun lah kak Abby. Saya dari dulu memang peminat kak Abby tau, sebab lakonan mantap.. “

” Cantik lah, tak pakai filter pun memang dah cantik lah. Darda pun ger4m ja tengok, comel betul lah si kecik ni.. “

” Masyaallah, cantiknya kak Abby sekarang, bukan sahaja makin cantik, makin kurus, muka pun dah nampk runc1ng.. “

” Waalaikumussalam. Subhanallah cantiknya dua-dua ni, mama, baby. Semoga kalian sentiasa dalam lindungan Allah.. “

Wahh memang cantik Abby, tetapi walaupun memakai filter pun, sejujurnya Abby ni antara selebriti yang cantik semula jadi. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Abby sentiasa diberikan kesihatan yang baik selalu dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..