” Amb0i si kecik tu, kuatnya tangan dia. P0wer sangat Alisa.. “

Vide0 W0rk 0ut Bersama Hairul Azreen, Gelag4t Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Jadi Perhatian. Betul-Betul Paskal !!

Wajah kacak pelakon Hairul Azreen sering menjadi perhatian ramai peminatnya. Terkenal dengan filem aksi, lakonannya dalam filem Paskal dan Wira mendapat pujian. Hairul yang merupakan bekas juara Fe4r Fact0r Malaysia musim 1 sememangnya sudah biasa dengan aktiviti las4k dan aksi lag4k nger1.

Mendirikan rumahtangga bersama pengacara dan pelakon Hanis Zalikha pada 8 Jun 2015. Setelah setahun usia perkahwinan ini, Hairul menimang seorang cahayamata lelaki diberi nama Yusuf Iskandar. Dilahirkan pada 3 Jun 2016, Yusuf menjadi kegil4an ramai kerana wajah comel dan kepandaiannya dalam berfikir dan bertind4k.

Mahligai bahagia Hairul dan Hanis semakin berseri apabila menimang cahayamata kedua seorang puteri yang diberi nama Alisa Aisyah. Wajah Alisa yang comel dengan mata bulat dan alis mata yang hitam dan lent1k buatkan ramai suka melihatnya. Sesungguhnya telatah dua beradik ini sering ditunggu-tunggu peminat.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah berkongsikan satu video gelag4t anaknya Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah yang amat mengagumkan. Dua anak kecil ini sudah mampu membuat w0rk 0ut dengan jayanya. Turn Alisa tu wah tak sangka si comel ayu ni boleh tahan gayanya.

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen kag0m melihat aksi Yusuf dan Alisa itu. Antara k0men-k0men netizen :

” Hahahaha si kecik buat tu p0wer.. “

” F0kus kat alisa tu je.. Sebab dia menari comel sangat . G0yang kiri kanan.. “

” Dia sambung goyang kiri kanan balik.. “

” Yang adik tu tak0t pulak tengok, tak0t jat0h.. “

” Ad0ii tolonglah.. Comel sangat kemain dak alisa ni r4pping,ye.. “

” P0wer sangat alisa buat… G00d girl.. “

” Wah alisa pun w0rk 0ut jugak la. Hebatla anak daddy ni.. “

Wah ini baru betul paskal junior. Cara w0rk 0ut pun santai sel4mba je Yusuf dengan Alisa buat. Seronok tengok Alisa yang dah macam p0werpuff girl. Cara j0get g0yang-g0yang tu nampak Alisa enj0y dan happy sangat. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga keluarga bahagia Hairul ini sentiasa dilind0ngi Allah dari sebarang mus1b4h.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..