” Amboi, part last sekali tu Eidrees, so cute.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Anzalna Nasir, Mohamad Eidress Sedang Solat Raih Perhatian Peminat. Wah Pandainya Eidrees. Part Last Tu Memang Tak Menahan, Comel !!

Model dan pelakon jelita, Anzalna Nasir dikenali peminat kerana perwatakannya yang lemah lembut dan suka tersenyum. Anzalna mendirikan rumah tangga bersama Hanif Zaki dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Mohamad Eidrees.

Sempena malam tahun baru, rata-rata selebriti berkongsi ucapan dan aktiviti mereka. Tidak ketinggalan juga buat Anzalna dan keluarga. Anzalna ada berkongsi satu video pendek anaknya yang men1ru gaya bersolat di laman Instagramnya berserta ucapan tahun baru buat semua.

Dalam video tersebut, kelihatan Eidrees men1ru cara solat yang dimulai dengan qiam, takbir, rukuk dan sujud. Eidrees yang baru berusia 1 tahun 6 bulan itu cukup bijak kerana berjaya men1ru perkara baik yang ditunjukkan oleh orang sekelilingnya.

Gelagat Eidress yang comel menarik perhatian peminat. Paling melucukan adalah ketika Eidrees hendak sujud pada akhir video tersebut. Sejurus selepas sujud Eidrees terus landing di atas sejadahnya. Alahai kelakar betul anak soleh ini. Sebagai ibu, sudah pastinya didikan yang terbaik buat anaknya menjadi keutamaan Anzalna.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Ruangan komen dipenuhi dengan kata-kata pujian buat Eidress dan juga Anzalna kerana mendidik Eidrees dengan baik. Antara komen- komen mereka adalah :

” Pandai sangat ni.. ” – Izara Aishah

” My smart boy.. ” – Afifah Nasir

” Comelnyee sujud tros tido ke sayagg ni, Ya Allah pandai nya dia, klou sll tgok parents dn surrounding dia solat insyaAllah anak ikut.. “

” Ank2 t1ru apa y mak ayah buat.. moge mnjadi ank y soleh ye mohamadeidrees, Sejuk perut ibu mengandung hehe.. pndai betul.. “

” Alooo.. bagus nya eidrees nsem.. alhamdulillah.. Sujud terus baring ehhh… So cute.. Masyaallah… comelnya sholat eidrees.. “

” Oo.. Sooo adorable eidrees.. Mashaallah sejuk perut ibu mngandung.. Alololoo… pandainya dia… alhamdulillah.. Aamiin.. “

” Olo tomeinya cayang aunty ni.. terus baring sebab selesa sgt sejadah tu.. so cute lah, Ohmygod syukur and sho0 cute.. “

” Aamiin… sama2 kita doa yg baik2 ye anak soleh, Bijaknya dia.. Alhamdulillah. Semoga menjadi anak yg soleh.. Clever boy eidrees.. “

” Sujud tak thn… trus landing, Hehehe comel la, sujud2 je terus baring, amboiii part last sekali tu eidrees, So cute.. InsyaAllah.. moga jadi anak yg soleh.. “

Didikan ibu dan bapa adalah didikan terbaik buat anak-anak. Sudah pastinya Anzalna bersyukur dengan perkembangan cahaya matanya itu. Kami di Berita Kopak mendoakan Eidrees menjadi anak soleh dan dapat membahagiakan ibu bapa sampai bila-bila. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir, Hanif Zaki

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..