” Amb0i kemain muka memasing kan, nampak sangat pen4t tu.. ” – Netizen

Alif Satar Berkongsi Gambar Dua Anak Dar4nya Sedang Berehat Di Spa Setelah Seharian Penat Memb4nting Tul4ng. Amboii Kemain Yer Berehat Ala-Ala Diva Gitu !!

Nama penyanyi serba boleh Alif Satar tidak perlu diperkenalkan lagi, beliau mempunyai bakat yang sangat besar dalam bidang nyanyian. Suara Alif yang merdu membuatkan peminat bsgitu menyukai lagu-lagu yang dibawa oleh penyanyi berbakat besar itu.

Antara lagu yang mendapat sambutan daripada peminat ialah lagu Sesungguhnya yang dinyanyikan semula oleh Alif berkolaborasi bersama kumpulan nasyid Raihan. Paduan suara yang sangat serasi antara mereka cukup membuatkan lagu tersebut sampai ke hati peminat dan sangat mendayu-dayu.

Selain lagu Sesungguhnya, Alif turut merakamkan lagu nasyid terbaru berkolaborasi lagi bersama Kumpulan Raihan berjudul D4mba Cintamu. Lagu ini turut mendapat sambutan yang hang4t, muzik video untuk lagu ini juga turut menampilkan pelakon, pengacara dan model popular Neelofa.

Menjengah ke laman instagram milik penyanyi serba boleh ini, beliau telah berkongsi satu gambar little princess nya yang sedang berehat ala-ala Diva dan mendapat rawatan di spa setelah kepen4tan seharian bermain di ‘Kidzania’ dan menjadi serba boleh seperti ayahnya.

Mari kita lihat gambar yang dikongsi oleh Alif ini bersama :

Perkongsian menarik Alif ini mendapat pelbagai komen daripada peminat. Antara komen-komen untuk Cik Diva berdua ini ialah :

” Cute nya dua-dua ni.. “

” Alahaii kemain dia rilek, nampak pen4t betul tu.. “

” Amb0i kemain muka memasing kan, nampak sangat pen4t tu.. “

” Comelnya lah dua-dua Diva Alif Satar ni.. “

” Amb0i kemain anak dar4 dua orang ni berspa sak4n.. “

” So chomell lah, sweet sangat nasib Ali kecik lagi kan.. “

Alahaii memang kiut sangat Alisha dan Ariana ni manjakan diri dekat Spa, nampak macam orang dewasa je. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan agar Alisha dan Ariana serta adik mereka Ali membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alif Satar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..