” Alhamdulillah, tapi part ‘peminat’ tu macam mana nak uruskan tu ek ? ” – Chef Zam

Datin Seri Umie Aida Kongsi Video Ibunya, Mak Semah Terjat0h Ke Belakang Ketika Sedang Sembahyang. Namun Ucapan Mak Semah Raih Perhatian Peminat. Alahai Comel Je Ucapan Mak Semah, ‘Peminat-Peminat’ Yer !!

Nama pelakon cantik, Datin Seri Umie Aida tidak perlu diperkenalkan lagi. Bakat lakonannya memang tidak dapat dipertikaikan. Umum mengetahui, Umie telah banyak menerima anugerah pelakon terbaik dalam anugerah berprestij di negara kita.

Jika anda mengikuti akaun Instagram Umie, pasti anda mengenali ibu Umie yang dikenali dengan panggilan Mak Semah. Umie sering berkongsi video gelagat-gelagat ibunya ketika Mak Semah berkunjung di kediamannya.

Namun baru-baru ini, satu kejadian yang tidak diingini berlaku kepada Mak Semah. Menerusi akaun Instagram, Umie berkongsi video ibunya terjat0h sewaktu ingin duduk di kerusi ketika sedang solat. Video ini dirakam oleh CCTV.

Perkara ini sudah semestinya mer1saukan ramai terutama sekali anak-anak Mak Semah, ahli keluarga yang lain dan juga beberapa orang yang sangat rapat dengannya. Malah peminat yang sentiasa mengikuti perkembangan Mak Semah juga turut sama berasa r1sau.

Jom tonton video di bawah :

Alhamdulillah tiada yang ser1us berlaku pada Mak Semah. Tapi part ucapan Mak Semah kepada peminat tu bak kata Umie sendiri, memang comel sangat. Antara komen-komen netizen dan juga rakan selebriti Umie :

” Syukur Alhamdulillah tak ada ceder4. Tapi part ‘peminat-peminat’ tu camana nak uruskan tu ek ? ” – Chef Zam

” Ya Allah semoga mak Semah selalu dlm lindungan dan Rahmat Allah swt semoga Allah berikan Kesehatan yg terbaik.. dijauhkan dari berbagai mcm bencan4. Aamiin Aamiiin Allahummaa Aamiin… love you n miss you mak Semah.. “

” Syukur Alhamdullilah.. semoga Mak Semah trus sihat.. aamiin. Semoga mak semah sentiasa dlm li dungan Allah swt.. “

” Hahahah peminat mak semahhh. Comel je mak cakap timakasih pd peminat.. Peminat ye. Alhamdulillah rezeki tetap ada.. Aaminnn.. “

” Allahu. Syukur ya Allah, semoga mak semah sentiasa diberi kesihatan, aamiin. take care mak. Hope nothing seri0us mu.. ku peminat dia tauuuu.. “

” Alhamdulillah mak semah d lindungi Allah.. jga dri mak semah.. sis, lps ni sndarkan kusi tu kat tiang tu spya kusi tu tak bergerak.. I love u mak semah.. “

” Bbyyyyyyy lega baca mak ok, alhamdulillah. ini lah we all always pesan mak me supaya hati2 bila nk duduk during solat or anythng lah must touch the chair.. ” – Zahida Rafik

Syukur tiada apa-apa yang terjadi kepada Mak Semah. Sebagai anak, pastinya Umie merasa r1sau sebab isu orang tua jat0h itu tidak boleh dipandang remeh. Kita kena pastikan semuanya ok dan selamat, jika perlu dapatkan pemeriksaan daripada dokt0r. Semoga Mak Semah sihat walafiat sentiasa. Amin..

Silakan SHARE…

Sumber : IG Umie Aida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..