” Alahai manjanya suara, baby jawab la mama tanya tu.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel ‘Berborak’ Dengan Mamanya. Alahai Pandai Mengajuk Dah Gabriel. Suara Tu Manja Sungguh, Comel Sangat !!

Apa sahaja berkaitan dengan si kecil bernama Shariq Arshan Gabriel ini pastinya mencur1 perhatian peminat. Emma  Maembong dan suaminya, Shazli juga suka berkongsikan gelagat anak mereka ini untuk tontonan umum. Gabriel kini berusia 3 bulan membesar dengan sihat.

Menerusi akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dimuatnaik satu video baru Gabriel yang memaparkan reaksinya apabila ditegur Emma. Gabriel yang didukung oleh seseorang ini mengikut kembali bunyi suara yang dil0ntarkan Emma sambil mengecilkan matanya.

Suara Gabriel kedengaran manja dan lembut sahaja seperti mamanya juga. Mimik muka Gabriel ketika mengajuk suara Emma itu juga cute. Perkembangan yang baik untuk bayi seusia Gabriel apabila pandai mengec4m bunyi seperti ini.

Gabriel sering dipuji peminat kerana warna matanya yang berwarna grey. Ada yang melihat Gabriel seiras dengan Shazli dan tidak kurang juga yang mengatakan Gabriel lebih mirip kepada Emma. Apa pun, si kecil ini memang antara bayi h0t di kalangan peminat.

Jom tonton video di bawah :

Wajah dan suara Gabriel ini meraih perhatian peminat dan sehingga kini sudahpun mendapat lebih 95 ribu tanda suka. Antara komen-komen mereka :

” Alahai manjanya suara, comel daddy face. Handsomenya Gabriel, mata ikt mama dia la. Ger4m betul.. “

” Emma junior, cutenya gig1t kang. Seronok auntie tengok awak ni, Ger4m nk gom0l gom0l handsem boy.. ” 

” Lepas 2.. 3 la Mama haha. Baby jawab la mama tanya tu. Boyfriend I, don’t grow too fast. So cute little boy.. ” 

” Siaplah bila dah boleh cakap nanti macam my nephew, setiap masa video call. Jat0h then ada cal4r sikit pun minta mama dia video call kita orang.. “

” Comey sokmo Gabriel. Sedap tu ci0m baby. Hati saya ini terpaut sangat dekat Gabriel, ee ger4mnya.. “

” La ingat Dre anak Farah Nabilah tadi, muka sebijik dah la sama-sama botak. Comel sangat sangat ni.. “

Pastinya saat Gabriel membesar ini membuatkan hati Emma dan Shazli berbunga bahagia. Ini baru permulaan dan selepas ini akan ada lebih banyak lagi yang akan dilakukan si kecil ini. Semoga Gabriel sentiasa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel, IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..