” Alaaa comelnya Urwa, muka umi Ardell Aryana.. ” – Netizen

Nadzmi Adhwa Kongsi Wajah Terkini Anaknya, Arwa Malaikha Urwa. Part Mulut Dan Hidung Tu Sama Macam Ardell. Kecik-Kecik Dah Cantik !!

Nama pasangan ‘Friendzone’, Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana cukup popular di bibir peminat. Aksi mereka yang gil4-gil4 dan saling mengus1k buat peminat terhibur. Keduanya yang kelihatan seiras wajahnya dan amat secocok macam pinang dibel4h dua. Daripada kawan karib, hubungan mereka akhirnya bertukar menjadi suami isteri yang sah.

Ardell yang selamat melahirkan seorang bayi perempuan comel 5 Jun lalu memberi khabar gembira buat peminat. Rata-rata peminat yang teruja untuk melihat wajah pasangan comel ini mengikuti rapat perkembangan mereka dari semasa ke semasa. Awal kelahiran bayi mereka ini, peminat berteka teki tentang jantinanya.

Akhirnya teka teki terjawab apabila Adhwa berkongsikan nama si comel ini yang diberikan nama Arwa Malaikha Urwa. Namanya yang unik sepadan sangat dengan wajahnya yang putih gebu sama seperti kedua ibu bapanya ini. Semakin berubah dari hari ke hari, wajah terkini Urwa semakin terserlah kecomelannya.

Menerusi akaun Instagram, Nadzmi Adhwa telah berkongsikan sekeping gambar terkini anaknya Arwa Malaikha Urwa. Menunjukkan wajah penuh Urwa yang comel ini sambil bertanya muka bayinya ini mengikut muka dia atau isterinya, Ardell buat ramai tertarik. Comel sangat baby Urwa ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian wajah Urwa ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Masyaallah cutenyaaaaa. Muka abie la.. “

” Comel Urwa.. semoga menjadi anak yg solehah buat umie dan abie.. “

” Alaaa comelnya, muka umi ardell aryana.. Mulut ikut sis adell … cutenyaa dia.. ”

” Puteh gebu Urwa mcm Abie dgn Umie je.. “

” Putih gebu gebass. ikut muka papa dye ni.. “

” MasyaAllah meltingnya aunty tgk awk syg… congrats awa & ardell.. urwa ikut muka abie nie.. “

” Muka Umie and abie dia.. Hidung Umie tu.. “

” Comelnyee dia, sebiji muka umie dia.. Muka umiee.. kecik-kecik dh cantik.. “

” Eeeyyy comelnye. Putihhhh.. mcm ikot muma umie dia jaa.. “

Nampaknya seperti sama banyak yang mengatakan muka Adhwa dan Ardell. Tapi yang jelas mulut Urwa memang sebijik sama macam Ardell. Wajah putih gebu yang comel sekali. Apa pun, semoga baby Urwa membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi Allah selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..