” Ala cair la macam ni, dah pandai main mata ye.. ” – Netizen

Video Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Membuat Mata Cute Buat Peminat Ger4m. Ee Handsome Boy Ni, Mimik Muka Dengan Mata Tu Mengada-Ngada Sangat Eh. Cute Overl0ad !!

Kebahagiaan rumahtangga Emma Maembong bersama pasangannya, Shazli Azhar semakin bertambah sejak kelahiran cahayamata sulung mereka, Shariq Arshan Gabriel. Dipanggil Gabriel oleh peminat, si kecil ini sudah mempunyai ramai peminat.

Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Gabriel ketika disuruh oleh Emma dan Shazli untuk membuat mata cute. Gabriel yang berusia 7 bulan ini sudah mula memahami apa yang diperkatakan oleh Emma.

Mimik muka Gabriel ketika bermain mata ini membuatkan Emma dan Shazli terhibur. Dengan mata yang dipejamkan, mimik muka Gabriel memang comel sangat. Pada usia anak sebegini, memang masa yang paling menyeronokkan untuk bermain dengan si kecil.

Bukan sekali malah berkali-kali Gabriel membuat gaya matanya itu. Alahai Gabriel, sudahlah kulit putih melepak, main mata seperti itu buat peminat ramai yang cair. Tak pernah tak comel lah Gabriel ni.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Gabriel ini sehingga kini sudahpun mendapat lebih 31 ribu tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Ala comelnya, dah pandai Gabriel ikut. Ala Gabby why cepat sangat membesar. Cairlah macam ni, comel sangat sangat.. “

” Alolo kiut sangat tau, pandai dia buat muka ucuk hehe. ee ger4m je dengan Shariq Gabriel ni. ikut muka mama sangat.. “

” Comel la budak ni, halah halah halah mata cute yang mengg0da ni Gabriel. Asal terikut sekali macam Gabriel buat ni haha. Muka gat4l nak mengorat tu Gabriel haha.. “

” Haha sump4h comel g1la, kenapalah comel sangat ni Shariq Gabriel. Mengada eh, ger4m je tengok mata . Ala-ala nak sneeze pun ada.. “

” Alo comel, cairlah camni. Clever boy la dia, eii aku ger4mnya dengan Arshan ni. Nak sangat cub1t pipi dia tu, putih melepak betul.. “

” Buat mata cute sambil muka confused apa yang jadi haha. You memang so cute la Shariq. Dah pandai main mata ye.. “

” Alala cairr laa macam ni ad0iii handsome boy sangat ni. Comel lak dia buat mata gitu, mesti ramai peminat bila besar nanti ni.. “

Semakin membesar, semakin banyak gelagatnya handsome boy Emma ini. Lagi buat peminat ger4m melihat Gabriel adalah. Apa pun, semoga Gabriel sentiasa di bawah lindungan-Nya dan membesar menjadi anak yang soleh untuk mama dan baba.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..